BTC USD 60,437.4 Gold USD 1,730.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kesihatan lebih mahal!!

assalamualaikum...mulakan hari ni dgn senyuman ye :)senyum tu boleh mengubat rase skit hehe..orang cakap kalau da sakit tu barulah nak beringat...sebelum ni hentam je sume asalkan rasa boleh telan..telan je:D bila orang cakap jgn makan byak2, yh ni tinggi kolestrol la, yg ni manis sgt..tak mahu dengar kan..emm mmg hidup ni cuma sekali so...kita enjoy,,,tp macam mne la nk enjoy kalau dah jatuh sakit tu cik kak cik abang oi...nk beribadat pun susah kan..sakit kaki la, sakit lutut la..duit beribu-ribu abis gi jumpe doktor dan perubatan tradisional la bagai..last2 rase sihat 2 3 hari..sakit lagi.iye orang sanggup perabih duit untuk sihat, sakit tu tak best..mmg sakit tu ujian Allah..tp Allah pun tak suka kita merosakkan tubuh badan sendiri...so kena berusaha jaga pemakanan kita sejak muda lagi..so esok2 dah tua xde la terasa kesah penuaan yg amat ketara tu..jom lebih sihat!!

tips untuk hari ini..
minum banyak air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari:-?
(cuaca sekarang panas air mengantikan cecair dlm badan yg hilang)
:)cgrock

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
bellaseira
Views
376
Last update

More entries in Others

More entries from bellaseira

Top
Log in Register