BTC USD 44,689.6 Gold USD 1,871.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenapa Mesti Tukar duit ke Token Ufunclub

Sebab ufunclub ada buat sistem pasaran jual beli token nya sendiri khas special hanya untuk ahli nya sahaja.
Uniknya Ufunclub ia menawarkan satu sistem urusniaga ala pasaran saham yang mana jual beli token dengan pergerakan harga sehala saja bermula dari harga terendah hingga harga tertinggi yg ditetapkan oleh pihak syarikat. Bila token mencecah harga tertinggi ini , pihak syarikat akan SPLIT TOKEN INI.
Bila Split berlaku ia bermakna harga token akan di turunkan kembali ke harga paling rendah semula untuk di niagakan kembali. Jadi peluang pelabur baru dan lama boleh membeli token pada harga rendah untuk mendapat keuntungan bila harga kembali naik dan boleh jual kembali di pasaran sebab sistem unik niaga jual beli token Ufunclub ini berterusan dan berulang ulang pusingan Splitnya.
Habis satu pusingan token menjadi sekali ganda banyaknya. Setiap kali Split jumlah terkumpul token akan di gandakan.
Formula mudah macam ni, katakan anda dah tukar duit RM 1750 di ufunclub dan dengan nilai ni ufunclub bagi 4000 unit token katakan pada harga 0.10 sen
Urusniaga token akan bergerak naik jadi bila harga cecah 0.40 sen syarikat umum Split 2, , jadi bila split harga token akan di turun bahagi 2 dari 0.40 menjadi 0.20,
Sudah tentu bila harga turun 0.20, jumlah pegangan token sediaada pun kena di gandakan untuk jadilan nilai tetap sama jika harga sebelum split iaitu 0.40,
4000x0.40 = 8000 0.20
Bezanya sekarang jumlah token sudah membiak double dan harga akan naik semula.... so bila harga naik nilai token pun naik.... ini lah formula buat duit dengan tukar token di ufunclub
Bayangkan kalau 10 kali split, berapa jadi jumlah token 4000 itu tadi,
Ikut formula ia akan membiak menjadi 4000x2x2x2x2x2x2x2x2x2x2 kira la sendiri , dan jual semua ni pada harga kata la 0.30 sen .... jawapnya anda sendiri cari.... oh ya... jumlah ni dalam dollar US.... kalau tukar ke Ringgit Malaysia kali 3 la.... wow... x terfikir boleh dapat angka banyak tu... tapi hanya dengan menjadi ahli ufunclub sahaja yang boleh buat duit sebanyak ini so jom tukar duit ke token di ufunclub
Http://ufunclub.duitpendapatansampingan.com

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
imforex
Views
980
Last update

More entries in Others

More entries from imforex

Top
Log in Register