BTC USD 64,290.6 Gold USD 2,320.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KEDAI DEWASA di MALAYSIA

Kedai Menjual Produk Dewasa di Malaysia


Terdapat beribu penjual kedai dewasa yang menjual pelbagai produk dewasa di internet ketika ini. Sedar tak sedar Malaysia juga merupakan salah satu pusat penjualan produk dewasa selain dari negara Jepun, Hongkong, China, Thailand dan Singapura. Di negara-negara barat memang menjadi kebiasaan mereka kerana mereka berfikiran terbuka sejak dari dulu lagi. Mereka sentiasa mengeksplotasi cara-cara dan teknik terbaru bagi memuaskan nafsu masing-masing.

kedai-dewasa-suami-isteri.jpg


Sekadar Gambar Hiasan

Berbeza dengan masyarakat kita di Malaysia. Pada suatu ketika dulu ianya dianggap sebagai pantang-larang -TABOO. Sehingga ke hari ini ianya masih dianggap demikian terutamanya oleh orang-orang tua dan yang kuat beragama. Bagi mereka yang berfikiran moden dan terbuka ianya dianggap sebagai salah satu dari perkara hidup sehari-hari. Ada baik dan buruknya bagi kedua-dua cara pemikiran. Yang paling penting adalah niat kita dan tujuan apa yang hendak kita lakukan. Jika kita membeli produk dewasa ini untuk tujuan rumahtangga yang bahagia sudah tentu ianya menjadi suatu yang harus dan mungkin wajib jika si isteri atau suami sudah hilang daya kemampuan seks mereka. Jika kita beli atas tujuan untuk bersuka ria dan seks rambang ianya sudah jatuh kepada haram.

Saya beri satu contoh dimana seorang suami telah hilang daya kemampuan seksualnya disebabkan oleh masalah mati pucuk. Berbagai cara digunakan untuk memulihkan masalah kebatinannya tetapi belum ada jalan penyelesaiannya. Isterinya seorang yang mempunyai nafsu seks yang agak kuat. Bagaimana supaya si isteri tidak berlaku curang. Si suami telah melayari internet dan terjumpa produk yang rasanya boleh memuaskan nafsu isterinya. Dia berbincang dengan isterinya dan terus membelinya atas persetujuan isterinya dan sehingga kini si isteri berpuashati dengan kreativiti suaminya walaupun suaminya sendiri tidak dapat memuaskan nafsu dirinya sendiri. Jadi, bagaimana hendak menjatuhkan hukum terhadap permasalahan ini? Tepuk dada tanyalah niat di hati. Masing-masing ada masalah rumahtangga tersendiri sukar bagi orang lain untuk memahaminya.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
1,717
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Back
Top
Log in Register