BTC USD 60,317.5 Gold USD 1,731.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ke-Ultah-an Aku

Ultah tu maksudnya Ulang Tahun..
jangan tanya aku kenapa jadik Ultah. aku just tiru orang indon.

wah.
hari ini umur aku meningkat satu anak tangga.
alhamdulilah masih mampu bernafas.
masih lagi hidup.semoga Tuhan mengurniakan aku umur yang panjang dan kebahagian yg abadi. ameeeeeeen.

tapikan, apsal aku tak rasa pun aku dah dewasa eh? oh kenapakah oh mengapa??
bla aku sebut umur aku, aku takde pun rasa menggelabah?

errrr bukankah sepatutnya aku menggelabah sbb aku tgk orang lain menggelabah je bila sebut umur dorang?

ya! dengan bangganya aku bgitahu yang aku masih SINGLE.
bila aku kata single maknanye aku maksudkan yang jari aku masih togel.
masih belum ada cincin yg tersarung :))

bila jari aku ada cincin baru aku akan announce yang aku telah dimiliki. chaaaaaaiitt!!!!

berckap ttg pencapaian aku sepanjang aku hidup ni, alhamdulillah setakat ni aku rasa ok-ok je, walaupun progress agak lambat tapi sekurang2nya ia berjalan.
tapi aku akui la ada je benda yg aku tak puas hati ngan life aku. tapi aku nak salahkan siapa? buang air mata aku je.

untuk masa depan, aku harap kejayaan menanti aku.
iskk! typicalnye!
ok. tukar.
aku harap di masa hadapab, rezeki aku murah dan aku dapat mencapai impian aku.
typical lagi!! kamon ruth! terus terang je!!!!

ok ok..

SEMOGA DI MASA AKAN DATANG, AKU BERTAMBAH MATANG DI ALAM REALITY.

Hohh.. puas? haha

*****************

ok becerita mengenai soal hati dan chenta.
jujurla. aku agak penat la melayan "bila kau nak kawen""ko pulak bila ruth"

aku rasa mcm "eh eh.. aku tuan punya badan pu tak risau, kau plak lelebih"
tapi serius weeehhh! aku tak mampu lafazkan ayat tu
nak map0ss? cakap ngan org tua mcm tu!

oklah aku jujur.
seriusly aku tak rasa desperate atau pun rasa mcm nak sangat2 kawen.
setakat ni la. esok lusa tak tau plak aku.
adakah aku berasakan begitu sbb aku tak sedar lagi yang aku ini sudah meningkat dewasa dan tua?

atau..
mungkin aku masih mennunggu bulan jahat yang membiarkan pungguk merindu?

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
RuthlessFairy
Views
595
Last update

More entries in Others

More entries from RuthlessFairy

  • Jika
    Jika aku tahu Sungguh. Tidak akan aku disini lagi Membiar diri...
  • Berat
    7/1/2018. Lagi. kau hilang dengan kata tipuan kau. meninggalkan aku...
  • peluang
    untuk F. peluang.. semua orang dalam dunia harus tahu tentang...
  • Sudahi-lah.
    masih lagi tentang sakit. Tuhan, rasa yg lahir ini adalah dari Kau...
  • Bersepai
    bersepai - hati ini kau keje kan berdebu - perasaan ini kau tumbuk...
Top
Log in Register