BTC USD 55,274.6 Gold USD 1,782.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kalau anak jantan masuk baca sampai habis!!!

index.jpg


VIMAX adalah Kapsul yang diimport khas dari Kanada yang telah mula mendapat tempat di kalangan pengguna Malaysia.

Vimax Pills ialah makanan tambahan atau food suplemen untuk lelaki, yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli. Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki,
________________________________________

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN.

- Vimax ini memberi kesan yang KEKAL.
- Vimax akan memberi kesan yang memuaskan dari segi saiz kekerasan, dan pancutan sperma.
- Vimax juga meningkatkan nafsu seks dan stamina ketika hubungan intim.
- Pancutan yang lebih puas juga dapat dinikmati, selain hubungan intim yg bertahan lebih lama.
- Peningkatan dari segi konfiden ,Vimax akan menjadikan mereka lelaki idaman wanita.
________________________________________

KESAN PENGUNAAN VIMAX

Vimax adalah jamuan semulajadi dan esklusif adalah lengkap untuk tingkatkan daya seksua. Setiap ramuan memainkan peranan penting.
________________________________________

Bilakah keputusan maksimum yang dapat dilihat ?

Minggu Pertama - Ke Empat
Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang - jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

Minggu Ke Lima - Ke Lapan
Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

Minggu Ke Sembilan dan berikutnya
Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan
perubahan ADALAH POSITIF.
________________________________________

Vimax 100% Herba Yang Selamat

Kandungan Vimax Pills

Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Berpandukan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu cepat peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron memiliki satu dorongan seks dan ketahanan. Telah dibuktikan secara semula jadi untuk meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaikil kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma

Lihat Sejenis Pokok Palma - Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne - Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Adakah ada kesan sampingan akan dialami sekiranye makan vimax ini?
Jawapan : adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat. Apa yang anda perlukan ialah,anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Kelebihan vimax
- Memanjangkan zakar sehingga 1-3 inci dalam masa 3-4 bulan ia bergantung pada tubuh badan anda,tetapi kesannye adalah POSITIF.
- Tiada perlu usaha berat yang perlu anda pikul dan tidak perlu bersenam,
- Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
- Vimax Herbs akan mengembangkan tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah. Ini akan membuatkan zakar anda keras, panjang dan kuat.
- Meningkatkan dan menjaga kualiti sperma dan Mengawal kesuburan dan potensi lelaki
- Rupa zakar anda yang besar dan panjang boleh membangkitkan keinginan pasangan anda.
- Sperma yang lebih aktif dan Pancutan yang lebih kuat dan bertenaga.
- Pengguna Vimax Herbs yang mampu mencapai tambahan 1-3.5" inci setelah menggunakannya.
________________________________________

BAGAIMANA CARA MAKAN VIMAX CANADA INI?

Anda harus makan sehari 1 biji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur. Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan. Ambil 1 biji kapsul (30 minit sebelum seks).

Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30 biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kebanyakan produk keluaran dan jenama lain.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik? Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih. Anda juga boleh mengambil separuh daripada pil vimax kiranya ianya terlalu kuat untuk anda...

Amaran ...jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.
________________________________________

Berhati-hati dengan Vimax Palsu !!!!!

VimaxOri5.JPG


PERHATIAN : Ramai yang mengaku bahawa Vimax yang dijual adalah tulen.ada kemungkinan ianya benar.tetapi didalam pasaran. Kesemua Vimax yang ditempah adalah dalam botol standard 30 kapsul. Tidak ada KAPSUL Vimax 10,20,40 ataupun 50,

PERBEZAAN VIMAX CANADA
AWAS : Berhati-hati terhadap Vimax tiruan dipasaran. Ramai yang mendakwa menjual Vimax Original daripada Canada.

Ciri kapsul = warna coklat
Lebih banyak Sperma = Lebih hebat Orgasma
________________________________________

Anda boleh check ketulenan produk melalui LOT NUMBER pada setiap botol VIMAX, LOT NUMBER ini adalah random yg di keluarkan oleh pengilang.
Hubungi vimax.com @ pillsexpert.com untuk mengesahkan ketulenannya.

TELEPHONE SUPPORT vimax.com : 1-888-381-8791 (Toll Free) / 1-212-812-7354
email : [email protected]

Kami menjamin anda dengan pulangan wang kembali, jika anda buktikan yang kami menjual produk TIRUAN.

________________________________________

HARGA
*RM230.00 x 1
*RM450.00 x 2 (RM225.00 sebotol)
*RM640.00 x 3 (RM213.30 sebotol)
*RM830.00 x 4 (RM207.50 sebotol)
*RM1020.00 x 5 (RM204.00 sebotol)
*RM1210.00 x 6 (RM202.00 sebotol)


PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA
C.O.D. KUANTAN

INFO ACCOUNT
Bank : Maybank Berhad
Name : Khairul Faiz Abd Rashid
Account No : 156093999042

Email : [email protected]

SMS 0129050282 - Nama, alamat penuh, produk, masa pembayaran.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
MrPlgBest
Views
28
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register