BTC USD 58,218.8 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jom topup kredit fon!!!

Di sini aku nak bagitau kat hampa semua yg aku ada menjuai topup telepon.Semua telco ada tapi harga dia campoq 6% gst.. Cth kalau hampa nak topup rm10,hampa kenala bayaq rm10.60..................

Aku pun niaga kecik-kecik ja............niat hati nak mudahkan dan tolong kawan-kawan kat luaq sana. Tak yahsusah susah nak pi kedai ka, 7e ka atau stesen minyak untuk isi topup fon.

La zaman moden, hampa cuma buat transfer online kat aku dan whatssapp aku berapa nilai yg nak topup dan juga bukti pembayaran serta nombor fon yang nak ditopup ke 0124935769.............
lepas tu tunggu ja beberapa minit, kredit pun masuk

Selain hampa yang nak beli topup ngan aku, hampa juga boleh jadi ejen joi topup. Sebenaqnya bukannya nak joi topup sangat pun, hampa pun boleh topup handphone seniri atau sedara-mara. Hampa atau adik beradik hampa tak payah susah susah nak pi cari topup. Join jadi ejen ngan aku 10 hinggit ja lepas tu modai nak start terpulang kat hampa.........

Aku ulang skali lagi, kalau hampa nak beli topup atau nak jadi ejen bolehla whatssapp ke nombot 0124935769...................

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
syah25
Views
776
Last update

More entries in Others

More entries from syah25

Top
Log in Register