BTC USD 53,739.4 Gold USD 1,794.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jom menjana pendapatan sampingan sambil men forex

pernah dengar tentang dare2rich..
D2R (Dare2Rich) merupakan perunding iklan internet.... bila kita nk join utk jadi ahli kita perlu beli sekurang2nya 1 lot ikln dr compny.... 1 lot iklan berharga RM50.. dah nama pun kita beli.. jadi org yg menjual mesti la dpt untung kan? ok dari keuntungan tu nnti la akan di agih sama rata pd smua ahli sedikit demi sedikit hingga cukup mcm yg dijanjikan tanpa perlu cari ahli. Bonus ni di namakan sbg bonus pool... pulangan bonus pool brgantung pd pakej yg pilih....

# pakej GOLD : 1 lot - modal RM50 ~ bonus pool RM186(1x dapat)
# pakej DIAMOND : 3 lot - modal RM150 ~ bonus pool RM558(1x dapat)
# pakej PLATINUM : 7 lot - modal RM350 ~ bonus pool RM1,302(1x dapat)

Bonus pool merupakan hasil dr keuntungan semasa compny yg di agih balik pd kita smua... semakin banyk lot kita beli semakin banyak keuntungan dapat kita perolehi hasil dr keuntungan semasa compny... tempoh masa utk tunggu pulangan sma jer utk smua pakej. Bonus pool mula terima lepas 3bulan... dpt sikit2 hingga penuh. Jika anda berpuas hati anda boleh beli seberapa bnyk akaun yg anda mahu utk melayakkan anda mendpat lebi bnyk bonus pool (TIADA HAD LIMIT UTK BELI AKAUN)
----------------------------------------------------------
SELAIN DARI BONUS POOL... ADA 1 LAGI BONUS TAMBAHAN UTK SEMUA AHLI (TERMASUK YG TIDAK MENAJA) IA NYA DI PANGGIL SBG BONUS RESELLER... Bonus ni adalah dr usaha rakan2 sepasukan (terutama upline kita), semakin aktif ahli team semakin cerah peluang kita utk dpt bonus reseller walau sama sekali tidak menaja.. Bonus reseller ni seolah2 seperti 'hadiah' dr upline &rkn2 team utk kita...
-----------------------------------------------------------------
JIKA ANDA DAH TAK SABAR UTK TUNGGU PULANGAN.. ADA 1 CARA LAGI UTK JANA INCOME DGN LEBIH CEPAT & LUMAYAN,,... * taja / ajak rakan2 kita join... bila ada rakan kita yg join, 1/2 dr duit pembelian pakej akan dimasukkn ke dlm akaun ewallet kita...

cth:
= tajaan kita beli pakej GOLD (RM50) , kita dpt RM25.
= tajaan kita beli pakej DIAMOND (RM150) , kita dpt RM75..
= tajaan kita beli pakej PLATINUM (RM350) , kita dapat RM175..

join saya di www.dare2rich.co/fred88

atau pm di fb www.facebook.com/ffredoline

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
fredolinephu
Views
33
Last update

More entries in Others

Top
Log in Register