BTC USD 55,088.4 Gold USD 1,774.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

iPhone 5 gadget impian - masih ada masa

Hari ini, hari jadi adik aku. Mak aku masak special untuk dia. Sup ekor. Yang juga sup kegemaran aku. Nak makan daging yang ada dalam sup ekor ni, mesti sambalnya sedap. Sama ada sambal tu pedas manis, atau pedas sahaja. Dua-dua jenis sambal itu memang terangkat.Tapi jenis suka ratah aje, tak suka makan dengan nasi. :">

Untuk contest iPhone 5 gadget impian. Berbeza dengan contest seo yang pernah dianjurkan seperti contest seo lelaki kacak, contest seo 3 blog pilihan dan juga contest seo blog popular. Semuanya tak sama sebab contes ini ada 3 tugasan yang berbeza.

1. Tugasan dapatkan G+ yang banyak-banyak.
2. tugasan seo. Tempatkan artikel kita di google.com
3. Meraih undi.

Bila aku tengok tugasan, memang aku rasa susah. Tapi masih tak mustahil untuk dilakukan. Oleh kerana tugasan 1 dan tugasan 2 tu aku rasa aku boleh cuba buat sesuatu, aku tak kesah. Tapi tugasan ketiga ni memang berat kepala aku nak terima. Sebab boleh dimanipulasi dengan mudah. Hasilnya..ramai yang dapat vote beratus-ratus dah sekarang.



Pandai betul ek diorang nak menang contest iphone 5 gadget impian ini. Hehe..

Ya. Patutnya contest iphone 5 gadget impian ini tamat pada hari ini. Tapi dilanjutkan ke 31 Disember 2012. Jadi, masih ada 6 hari lagi untuk berusaha menjahanamkan search engine.

SELAMAT MENCUBA.

Ps: Kita masih ada masa. #:-S

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
titaniumhijau
Views
46
Last update

More entries in Others

More entries from titaniumhijau

Top
Log in Register