BTC USD 50,072.1 Gold USD 1,792.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Garcinia Cambogia Extract Strength Slimming Capsules RM180

HERBA SEMULAJADI KURUSKAN & LANGSINGKAN BADAN

Produk keluaran RaksaHerbs, pengilang produk suplemen herba berkualiti tinggi dari Thailand.

garcinia-cambogia-extract-strength-slimming-capsules-veronicaresource-1112-12-veronicaresource@4.jpg


Mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam industri herba dan telah mengeluarkan berbagai produk berasaskan herba yang dikenali dan dimanfaatkan oleh pengguna dari segenap benua.

Kami memiliki standard yang paling terbukti dan juga sijil bagi menjamin kesegaran dan kebersihan produk keluaran kami. Semua produk diluluskan oleh FDA dan menepati GMP (Good Manufacturing Practice).

Semua bahan yang digunakan dipilih dengan teliti dan menggunakan standard pengilangan yang tinggi untuk memastikan produk herba kami mendapat reputasi yang baik di seluruh dunia.

Kapsul Pelangsingan Badan Garcinia Cambogia Slimming Capsules sesuai digunakan untuk mengurangkan berat badan dan mempercepatkan metabolisma lemak yang berlebihan. Garcinia Cambogia Slimming Capsules menghentikan proses glikogen, sehingga mengubah lemak menjadi tenaga. Garcinia Cambogia Slimming Capsules juga membekalkan Vitamin C untuk tubuh.

Keterangan Produk

Nama Produk : Garcinia Cambogia Slimming Capsules
Kategori : Makanan suplemen, Produk pelangsing
Berat : 80 gram
Penggunaan : 1 botol mengandungi 100 kapsul. Ambil 1-3 kali sehari, 30 minit - 1 jam sebelum makan.
Ekstrak dalam mg / kapsul : 400 mg ekstrak Garcinia / kapsul
Digunakan untuk : Mengurangkan berat badan, memecahkan lemak, vitamin c, mempercepat metabolisme lemak berlebihan.

Kelulusan Produk

RH_Standard.jpg


RH Standard

Semua Produk DiSahkan Oleh FDA & Menepati Standard GMP

testimoni-3.jpg


Testimoni

Customer Reviews

najib (Wednesday, 05 October 2011)
Rating: Rating 5

tadi saya baru buat tempahan order sebotol lagi untuk my wife. bila tengok perubahan ketara bila dia makan sebotol habis.katanya sebotol 9kg berat dia
kurang. padan la perubahan ketara betul nampak.dulu ingat produk gracinia ni biasa biasa jer mcm produk lain.tak sangka plak kesan dia betul betul
cepat. thank bro..

kamarul (Monday, 03 October 2011)
Rating: Rating 5

salam janggut_X, aku geng ko dari forum CG,ni sedikit test drive review dari aku.mula aku beli sebotol untuk wife aku.aku make surekan dia sebelum
makan timbang berat dulu. makan 2 bijik sehari minum air banyak..result untuk seminggu 3.5kg turun.bukan aja dia terkejut, aku pun terkejut sebab
efeknya cepat.sedangkan wife aku tak de plak puasa dari makan nasik. so skang, aku pulak yg ambil produk ni.maklumlah perut aku ni pun dah macam
bunting 7 bulan.hahahahaha.untuk aku seminggu 2kg sahaja kurang. cuma untuk minggu akan datang ..aku nak kurang makan & nak jogging sikit...doakan
aku berjaya yer..

azura (Wednesday, 28 September 2011)
Rating: Rating 5

ambil produk ni untuk turun berat badan, ambil susut perut untuk buang lemak dekat kawasan perut sahaja. semuanya positif efek. lepas ni boleh promote
dekat kawan kawan fb ..kalau nak jadi agen macam mana yer? rasa teringin gak bila dah cuba ni

kakros (Tuesday, 27 September 2011)
Rating: Rating

salam zairul. untuk kak ros, botol pertama ambil 6kg jer turun.mungkin lah lemak tepu kat badan ni liat sangat kot.now kak ros tengah makan untuk
botol ke dua. so far puas ati gak rasanya hati ni.


-------------------------------------------------------------------------------------------

CARA MEMBUAT TEMPAHAN GARCINIA CAMBOGIA EXTRACT RM180
MURAH, JIMAT, BERBALOI-BALOI!

Tempah GARCINIA CAMBOGIA EXTRACT Online

Tempahan boleh dibuat melalui:- Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin ke Akaun :

Nama : Saiful Bahri

Nama Bank : Maybank Berhad

Acc No : 1050 1975 1614

( 3rd Party Email Address : sales @ kedai-lelaki.com )

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda. (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : O19-222 8989 Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda

Alamat Anda

Jumlah Transaksi

Masa transaksi

Tarikh transaksi

Kod Produk : GARCINIA

Contoh :- Ahmad Bin Mohamad No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor, RM180 10.00AM 050112 GARCINIA

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
2,747
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Top
Log in Register