Duitcloud Jutawan Muda Malaysia Mendedahkan Rahsia Buat Duit Dari Internet

Blog entry information

Author
Fadlipilos
Views
1,500
Comments
37
Last update

More entries in Forex

Affendy Zain, jutawan muda dari Malaysia mendedahkan rahsia bagaimana beliau menjana jutaan ringgit bekerja hanya beberapa jam seminggu di https://www.duitcloud.com/?id=4ecDnssy

Buat pertama kalinya, Affendy Zain mendedahkan rahsia yang beliau simpan erat selama ini. Sistem Duit Cloud Affendy telah disenaraikan nombor satu oleh banyak ulasan dalam internet dan telah dipaparkan di dalam majalah-majalah Usahawan.

Anda boleh menjana pendapatan sebanyak RM100, RM500, ataupun RM1,000 dengan hanya berkerja di rumah atau di mana-mana sahaja menggunakan komputer atau telefon bimbit anda. Ingin tahu bagaimana? Layari https://www.duitcloud.com/?id=4ecDnssy

Comments

Salam. Saya budak bru dlm cg ni. Saya ada bukak thread smlm tpi kne delete. Camna boleh kne delete ye? Nak tnya otai2 kat sni. Thread yg saya bukak mngenai ib forex. Saya msih baru dlm ib ni. Broker yg dgunakan fbs. Tpi takpe. Saya nak ckp psai duitcloud ni.

Saya seorang programmer basik je, tak la hebat sgt. Tpi apa yg saya baca, duit cloud ni mengambil keuntungan berdasarkan dri server dan saya masih heran dgn duit cloud tu adakah ianya base on distributed cloud computing (dcc) ataupun distributed cloud network (dcn) sebab kalau ianya menggunakan system dcc maupun dcn, kne ada base storage utk penyimpanan duit yg diperolehi dri network. Dan apa yg saya lihat ianya direct pembayaran ke dalam bank tanpa base storage yg diketahui. Saya pun prnah cari mkn dgn cloud computing je, tpi takde la bnyk sgt. Lebih kurang 40 ke 60usd je dlm masa setahun. Ianya lebih kurang sama dgn mining btc. Cuma saya musykil je apakah python program yg dicompile dijadikan sebagai base storage.
Saya jugak ada buat program dgn python ni utk currency miner. Tpi server takde la bsar sgt. Kalau ada yg tahu "how it works?" Sila share dgn saya.
Anyway python ni selalu saya gne utk programkan bugs yg tersesat. 😂
 
Lagi 1 gambar ni.... Owner nak bagitahu kepada pembaca yang dia ni memang ada background server job. Applikasi Duit Cloud ni memang ada kaitan dengan server kalau di baca dari ayat ayat di web dia tu...
DuitCloud Scam Review applikasi duit cloud betul atau tipu


Ok.. Cuba tengok gambar ni yang saya jumpa di Google. Sumber gambar dia kat sini. krik krik krik
DuitCloud Scam Review applikasi duit cloud betul atau tipu
tampering terus ... adui la... sian mamat dalam gambar ni... tak pepasal terlibat sama.
 
Salam. Saya budak bru dlm cg ni. Saya ada bukak thread smlm tpi kne delete. Camna boleh kne delete ye? Nak tnya otai2 kat sni. Thread yg saya bukak mngenai ib forex. Saya msih baru dlm ib ni. Broker yg dgunakan fbs. Tpi takpe. Saya nak ckp psai duitcloud ni.

Saya seorang programmer basik je, tak la hebat sgt. Tpi apa yg saya baca, duit cloud ni mengambil keuntungan berdasarkan dri server dan saya masih heran dgn duit cloud tu adakah ianya base on distributed cloud computing (dcc) ataupun distributed cloud network (dcn) sebab kalau ianya menggunakan system dcc maupun dcn, kne ada base storage utk penyimpanan duit yg diperolehi dri network. Dan apa yg saya lihat ianya direct pembayaran ke dalam bank tanpa base storage yg diketahui. Saya pun prnah cari mkn dgn cloud computing je, tpi takde la bnyk sgt. Lebih kurang 40 ke 60usd je dlm masa setahun. Ianya lebih kurang sama dgn mining btc. Cuma saya musykil je apakah python program yg dicompile dijadikan sebagai base storage.
Saya jugak ada buat program dgn python ni utk currency miner. Tpi server takde la bsar sgt. Kalau ada yg tahu "how it works?" Sila share dgn saya.
Anyway python ni selalu saya gne utk programkan bugs yg tersesat. 😂
kiranya tuan ni pun pandai generate income dari cloud la ye? ajar skit tuan.
 
kiranya tuan ni pun pandai generate income dari cloud la ye? ajar skit tuan.
Generate duit dari cloud memang senang tuan, cuma takde la bnyk sgt.. Tapi tak tau la apa yg tt ni mksdkan dgn duit cloud dari python tu, tak prnah dgr pun... saya ada jugak buat program sendiri. Apa yg diperlukan adalah cpu yg hebat. Sama jugak dgn btc mining, tpi yg ni proses dia adalah sebagai peminjaman cpu didalam network.

Cuma gambar yg ditunjukkan tt tu saya yakin ianya bukan photoshop, tapi inspect element :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Generate duit dari cloud memang senang tuan, cuma takde la bnyk sgt.. Tapi tak tau la apa yg tt ni mksdkan dgn duit cloud dari python tu, tak prnah dgr pun... saya ada jugak buat program sendiri. Apa yg diperlukan adalah cpu yg hebat. Sama jugak dgn btc mining, tpi yg ni proses dia adalah sebagai peminjaman cpu didalam network.

Cuma gambar yg ditunjukkan tt tu saya yakin ianya bukan photoshop, tapi inspect element :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Boleh share bagaimana awak generate duit dari cloud tu ? Software yang awak develop tu nak jual tak ?
 
Nak kata scam tak juga sebab memang dia bayar. Duit kita tak hangus . Dapat taja 2 orang kita dah dapat pulangan lebih dari modal. Orang ke 3 kita taja memang 100% keuntungan + duit mesin duitcloud purata RM1 sehari.
Ciri2 orang SCAM bukan tgk payment saja. Setiap orang yang SCAM mmg la bayar dl. Apa barang nk SCAM 10 orang.
Bayar dulu 10 org. 10 org ni akan kembang jd 100 org.
Bayar 100 org. Makin ramai orang percaya jadi 1000 org.
Bayar 100 org. Jadi 10000 org.
Dh 10000 org baru seronok nk SCAM. Pokcik kayo!!!
 
Nak kata scam tak juga sebab memang dia bayar. Duit kita tak hangus . Dapat taja 2 orang kita dah dapat pulangan lebih dari modal. Orang ke 3 kita taja memang 100% keuntungan + duit mesin duitcloud purata RM1 sehari.
semua skim scam ni bermula dgn pembayaran duit2 tu dulu bro... kalau mula2 dah tak bayar, macamana nak scam ramai org. bila dah sampai tahap tepu, duit dah tak boleh nak rolling, time tu baru la tau. Ko masuk awal2 untungla dah dapat duit balik, org2 yg kendian?? Memang tu lah cycle skim scam ni bro... nanti bagi alasan BNM kacaula, org dalaman pecah amanah la.. orang dengki la...tu je la lagunya yg dinyanyikan....
 
Duitcloud bukan sistem MLM atau piramid. Tak ada pairing . Komisyen doutcloud tinggi lebih 50% jadi kalau admin nak scam duit bukan terkumpul tapi keluar masuk sebab setiap kali ahli baru daftar penaja terus dapat duit disamping duit dari cloud mining tu. Selain itu ada juga bonus dan hadiah-hadiah untuk mereka yang dapat membuat sales yang banyak. Kemungkinan untuk scam tak ada sebab ianya bukan pelaburan yang memberi pulangan berlipat ganda macam program-program ponzi yang lain.
 
ahli baru masuk, introducer memang la dapat duit.. duit dari org baru tu jugak la..

masuk awal2 memang dapat duit, nak jadikan batch2 awal ni pentaksub dulu. tapi ingat ye. yg masuk kendian2, yg terainiaya.. tak dapat duit.. tersontot.. korang2 pentaksub ni ada saham dia sekali.
lagi setahun cari balik post ni, muhasabah diri balik masa tu korang dah kat mana. dah tukar no phone ke.. dah pindah keluar malaysia ke..
 
Top
Log in Register