BTC USD 43,152.4 Gold USD 1,866.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Coupon InstaForex untuk direbut! (duit free! tak nak ke?)

UPDATE: Coupon dah abis, TQ guys! :D

(sejak abis coupon, saya dah tak menten post ni.. kalau nk tahu promo latest boleh la lawat website member saya kat sini: instaforexmalaysian.com - support sesama geng, yeah!)

Peluang baik utk newbie yang baru nak rasa trade akaun real atau yang belum mampu depo sendiri.
Otai2 besar pun digalakkan. Sy simpan sendiri pun xde gunanya coupon ni..lol

Syarat:

- Akaun mesti fully verified. <-- yg ni kena buat betul2, ramai yg sakit hati pasal ni.
6ybMZnB.png

- Satu coupon untuk satu penama sahaja.

Berminat?

PM sy dulu untuk confirmkan masih ada atau dah abis..kalau ada sy akan reserve kan untuk anda. Coupon ni datang dlm 10 USD atau 50 USD.

Klik sini untuk PM manok

* Jika PM saya penuh, sila tinggalkan komen kat bawah.

Selepas dapat confirmation dari sy, ikut arahan macam kat bawah:

1. Buka akaun instaforex baru dan masukkan code myfxrebate di ruangan Affiliate Code.
(Pastikan anda masukkan nama dan alamat seperti dalam dokumen yang anda akan upload untuk verify nanti)

2. Lepas tu upload dokumen yang diperlukan untuk verify dan tunggu insta approve. Login ke cabinet > Verify account

3OYEHO3.png


3. Bila dah fully approve, baru PM saya semula untuk dapatkan code coupon yg sepenuhnya.

FAQ

Saya dah baca panjang lebar, tp masih confuse coupon ni ape sebenarnya?
Coupon ni duit free. Selalu depo pakai duit betulkan? Coupon ni sama la untuk depo ke akaun. Dapat coupon $10 maka kat akaun nanti ade $10 la untuk trade.

Pssst.. ade hidden caj tak semua ni?
Takde, ni semua nak bagi free jer.

Boleh dapat rebet tak kalau deposit pakai coupon ni?

Takleh, melainkan anda depo duit sendiri ke akaun tersebut dengan nilai $ sama atau melebihi coupon tersebut.

Boleh withdraw tak coupon ni?
Takleh la bang, parah broker kalau macam tu. :)) Tapi profit hasil trade pakai coupon tu leh jer withdraw.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
manok
Views
2,759
Last update

More entries in Others

More entries from manok

Top
Log in Register