BTC USD 59,597.6 Gold USD 1,744.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara Mudah & Murah Untuk Keraskan, Panjangkan & Besarkan Zakar Anda!

PAM VAKUM : Alat Senaman Untuk Lelaki Perkasa

Fungsinya umpama bekam, yang mana ia melancarkan darah sekitar zakar dengan mudah, tanpa perlu urut.Pam Zakar adalah suatu alat yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

Pam Zakar merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar mempunyai kepanjangan antara 7-9 inci dan berdiameter di antara 2-2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar secara konsisten.

Pam Zakar sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 2 minggu!

Pam Zakar diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama.

1. Mudah, berkesan dan cepat.
2. Harga kilang, murah...
3. Di syorkan oleh doktor.
4. Alat yang diiktiraf pakar sakit tuan
5. Teknologi terkini

Apa yang alat ini mampu lakukan:

1. Melancarkan darah
2. Menghilangkan lendir sekitar urat dengan sempurna
3. Mengeraskan zakar
4. Membesarkan zakar
5. Teknologi bekam yang moden
6. Tidak perlu urut

Cara penggunaan produk ini:

1. Sapukan minyak lintah cth:sensaoil pada keseluruhan zakar. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar anda.
2. Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
3. Masukkan balang pam ke zakar anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.
4. Pam berulang kali sehingga zakar anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
5. Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar anda mengecut.
6. Setelah zakar mengecut, pam semula zakar anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 30 minit.
7. Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

pam-vakum-zakar-lelaki-murah-malaysia1.jpg


KLIK DISINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT / PEMBELIANPeringatan

Zakar mungkin akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar

Label: kedai jual pam zakar malaysia, kedai pam zakar, kedai jual pam besarkan zakar, promosi pam zakar, pam zakar murah, pam zakar mati pucuk, terapi pam zakar, pam zakar hansomeup murah, pam zakar pevesco murah, pam zakar mans pump murah, pump zakar playboy murah, sensapump murah, Pistol Penis Pump 12 Inch murah, Pistol Penis Pump Senso Sleeve, Pistol Penis Pump Vibrator

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
6,953
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Top
Log in Register