BTC USD 43,226.0 Gold USD 1,866.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

manok's Blog

manok
Views
3K
Updated
Others
UPDATE: Coupon dah abis, TQ guys! :D (sejak abis coupon, saya dah tak menten post ni.. kalau nk tahu promo latest boleh la lawat website member saya kat sini: instaforexmalaysian.com - support sesama geng, yeah!) Peluang baik utk newbie yang baru nak rasa trade akaun real atau yang belum mampu...
manok
Views
2K
Comments
1
Updated
Others
Apa itu seedbox? Torrent > Direct Link Fungsi seedbox sama macam aplikasi utorrent yang anda guna kat pc tu. Cuma yg ini running kat server. Maksudnya boleh sedut file torrent tanpa on pc. Bila dah siap sedut kat seedbox, maka anda bolehlah download file tersebut menggunakan direct link. Boleh...
manok
Views
1K
Updated
Others
Jom amik rebet, boleh kurangkan kos spread yang anda bayar kat insta. :D Contoh EUR/USD 3 pip spread. Jadi setelah tolak rebet tinggal 1.5 pip jer spread tu. Tapi jangan salah faham plak, bukan terus tukar spread kat MT4 tu. Tapi anda dpt balik kos tu kemudiannya kat dalam akaun insta anda...

Blog information

Author
manok
Blog entries
3
Last update
Top
Log in Register