BTC USD 24,250.9 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Edy Blog

edy1405
Views
9K
Updated
Others
Minyak Herba Asmak dihasilkan dengan formulasi herba yang khusus untuk merawat penyakit asma, semput, batuk, kahak dan selsema. Ia adalah hasil ramuan turun-temurun yang diaplikasikan dengan teknologi nano untuk memastikan kualiti dan keberkesanan minyak ini terjamin. Minyak ini dijamin...
edy1405
Views
2K
Updated
Others
============================= Panduan PERCUMA Promosi Di FB ============================= Anda boleh promosikan produk atau servis anda secara PERCUMA dengan hanya menggunakan... Personal Account FB! Bila sebut percuma... Maksudnya tiada sebarang kos! Betul-betul free! So, jangan tunggu...
edy1405
Views
2K
Updated
Others
Apa itu FIRMAX3? Produk RF3 World Malaysia, Krim Firmax3 adalah krim yang mampu menegangkan kulit dengan sempurna. Krim ini diformulasi dengan berkesan yang membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan dan stress pada kulit, kelesuan pada wajah, anti penghidratan, kesan lebam dan kemerahan. Ia...
edy1405
Views
4K
Comments
1
Updated
Others
Sarapan biasanya disertai dengan segelas susu lembu untuk hari mendapatkan tenaga. Tapi, apakah anda pernah cuba minum susu kambing di pagi hari? Susu kambing mempunyai banyak manfaat kesihatan. Berikut adalah senarai manfaat dari susu kambing: - 1. Mempunyai anti-radang semulajadi Susu...
edy1405
Views
3K
Updated
Others
Ada tak dekat forum ni yang mendapat surat untuk menduduki peperiksaan online Latihan Separa Perubatan. Jika ada meh kita kongsi-kongsi sikit pasal ni. Untuk pengetahuan semua, Latihan Separa Perubatan menpunyai 13 bidang latihan, 10 jawatan untuk latihan bertaraf diploma dan 3 jawatan lagi...
edy1405
Views
3K
Updated
Others
Aku bukan nak berniaga atau nak jual ubat, cuma nak kongsikan pengalaman aku bersama onexox. Aku rasa tak perlu lagi aku perkenalkan simkad Onexox ini, sebab ramai yang sudah tahu. Seluruh Malaysia ada jual kot. Aku lihat banyak dealer yang buka gerai dekat pasar-pasar malam. Belum kira yang...
edy1405
Views
2K
Updated
Others
Tips Temuduga : Cara Jawab Soalan Pengenalan Soalan Biasa Soalan pertama atau selalu yang wajib ditanya oleh panel semasa temuduga adalah :- "Please introduce yourself" atau "Sila perkenalkan diri anda" Cara nak jawapan soalan ini:- Jangan kita jawab macam sesi berkenalan, cukuplah sekadar...
edy1405
Views
2K
Updated
Others
Tips temuduga Pasti ramai lepasan graduan yang sedang mengintai-ngitai peluang perkerjaan yang bagus dan terbaik buat diri masing-masing. Perkara yang tidak dapat dalam proses memohon sesuatu kerja ialah sesi temuduga. Ianya adalah salah satu cara majikan untuk memilih dan mencari perkerja yang...
edy1405
Views
3K
Comments
1
Updated
Others
8 Jenis Makanan Terbaik Dunia 1. Delima Fiman Allah: " Dan (Kami jadikan) kebun - kebun dari anggur dan zaitun serta buah delima yang sama dan yang tidak sama (bentuknya), Perhatikanlah kamu pada buahnya apabila ia berbuah dan ketika masaknya.." Surah Al- An'am ayat 99 2. Kismis Dalam...
edy1405
Views
1K
Updated
Others
1. Meningkatkan Tenaga Dengan minum air sejurus selepas bangun tidur akan meningkatkan kadar metabolisma anda, ia kan menbantu anda jadi lebih peka dan segar disebabkan meningkatnya kadar tenaga dalam badan. 2. Menbuang Toksin Ia juga akan menbantu tubuh badan anda mengenyah toksin yang...

Blog information

Author
edy1405
Blog entries
10
Last update
Top
Log in Register