BTC USD 48,381.3 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Biadap dgn Tuhan ..Orang akan biadap dengan kita

BIADAP DENGAN TOHAN , ORANG AKAN BIADAP DENGAN KITA ..Orang Melayu..

Budaya Melayu mempunyai wacananya tersendiri. Demi merungkai nasib Melayu yang akan dialami. Hari ini dan banyak warga MELAYU lelaki mahupun perempuan - ramai yang memakai seluar pendek dan skirt pendek.

Jika kita memilih pakaian berseluar pendek tanpa mengira masa dan tempat kita akan diperlaku dengan biadap dengan makhluk - makhluk Tuhan YANG MAHA BAIK SAHAJA TIADA ZALIM. Itu adalah janji dan doa yang IBLIS akan hantar kepada TUHAN YANG SATU...Kita akan diperlaku dengan biadap dengan bangsa lain.

Kepada yang berseluar pendek , tukarlah gaya hidup anda dengan memakai pakaian menutup aurat hingga ke lutut. semasa makan , semasa berjalan , atau lain2 masa yang bersesuaian dengan tempat. Itu adalah antara budaya Melayu dan doa perbuatan supaya kita dihormati. Hormati TUHAN YANG KAYA SAHAJA TIADA MISKIN, maka kita kan dihormati oleh warga - warga yang lain.

Pilihlah pakai - pakaian orang Melayu dan berpakai pakaian macam orang Melayu..tutup aurat (pusat hingga lutut) dan jaga aurat yang berkait dengan nafsu??????

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
TAKkenalMAKAtakCINTA
Views
19
Last update

More entries in Others

More entries from TAKkenalMAKAtakCINTA

Top
Log in Register