BTC USD 43,354.3 Gold USD 1,867.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog entries by wan syazwani

wan syazwani
Views
756
Updated
Others
Salam Sejahtera Di sini saya ingin ulas sedikit pembabitan saya di dalam perniagaan tunetalk, semoga ada panduan yang boleh dijadikan sempadan. Baru-baru ni saya berjumpa dengan seseorang yang telah join bisnes Tunetalk toneexcelwow ini seangkatan dengan saya. Promote siang malam, kesudahnya...
wan syazwani
Views
503
Updated
Others
Ini adalah bisnes terbaik di dunia, bagusnya ianya lahir di Malaysia. Lantaklah nak kata apa, tetapi itulah penilaian saya dan penilaian daripada beberapa orang yang sudah join Tunetalk Toneexcel. Walaupun modal rendah, hanya RM80 saja (namun, ramai bagi alasan tak mampu sebab rasa macam RM5...
wan syazwani
Views
547
Updated
Others
Renung-renungkan dan bayangkan potensinya. HP, semua orang ada. Jadilah pengguna yang bijak. Daripada anda TOP UP atau bayar bil bulan-bulan tanpa mendapat sebarang nilai dari penggunaan HP anda (kalau ada pun, panggilan murah, sms murah, reward point, tiada SATU pun yang memberikan CASH...
wan syazwani
Views
632
Updated
Others
Kita Perlu betulkan attitude/sikap kita sendiri. Jangan buat satu2 perkara itu suam-suam najis ayam serama, tak sampai sebulan, hilang entah kemana.... Kalau nak tengok hasil sesuatu perniagaan tersebut, cuba buat sampai 2 tahun. Tengok apa hasilnya. Ini dak, baru 2 bulan, dah hilang...
wan syazwani
Views
518
Updated
Others
Jangan malu-malu untuk buat extra income.. kalau kita susah bukan ada orang lain yang nak tolong pun Bangkit! Bangkit! Usah di kenang peristiwa yang lepas baik kejayaan mahupun kegagalan, jadikan panduan & sempadan.. yang penting hidup hari ini & di masa akan datang.. Hidup kita, kita yang...
wan syazwani
Views
491
Updated
Others
================== Anda Dah Join TUNE TALK-TONE EXCEL? ================== Tiada Downline? Downline Tak Ramai? Dapatkan Bantuan Anda di sini. ========== Atau anda belum join TUNE TALK-Tone Excel... Ingin join tapi takut tidak dapat downline.. Sekarang tidak lagi... ================== saya ada...
wan syazwani
Views
371
Updated
Others
1: Anda boleh mengekalkan nombor telefon sedia ada 2:Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan 3:Anda boleh merujuk tanpa had 4: Bonus tunetalk 3 kali sebulan (11hb, 21hb, 31hb) 5: Tiada produk untuk dijual 6: Anda boleh memiliki beberapa akaun (maksima hingga 10 akaun) 7: Tak perlu...
wan syazwani
Views
372
Updated
Others
Kami mengetahui untuk golongan muda memulakan bisnes sendiri di bangku universiti bukan satu kerja yang mudah. Artikel kali ini kami memberikan tip dan langkah-langkah awal kepada golongan muda bagaimana mereka mampu mengusahakan satu bisnes yang sukses ketika masih menuntut di IPT...
wan syazwani
Views
379
Updated
Others
Pernah kami diajukan soalan ini... "Jika semua mahu berniaga, siapakah mahu makan gaji?" Jawapan: Berdasarkan maklumat dari Kementerian Pengajian Tinggi, hanya 2.4% sahaja graduan yang memilih untuk menjadi usahawan selepas keluar dari universiti. Ini bermakna, hampir 98% graduan memilih...
wan syazwani
Views
360
Updated
Others
Saya hanya mahu berkongsi. Mungkin ada yang masih tak faham. Abaikan kalau dah faham. hehe.. Buat rakaniaga TTTE :- Alhamdulillah. Saya dah ada 1 orang di LEVEL 3 (masih FRESH join. Sempena MERDEKA hari tu saya ambil keputusan drastik JOIN ni!). Justeru itu, pengkongsian ini adalah PENTING...
wan syazwani
Views
289
Updated
Others
9/10 sumber pendapatan adalah datangnya dari 'PERNIAGAAN'.. namun utk menjalankan sesuatu perniagaan, perkara utama adalah soal MODAL.. akibat dari ketiadaan modal, ramai individu 'menolak' untuk menceburi bidang perniagaan walaupun mereka tahu, hanya berniaga saja yg mampu membawa diri mereka...
wan syazwani
Views
316
Updated
Others
Setiap hari BERKALI-KALI duit masukkk.....Anda juga mampu jana ribuan Rm dengan hanya guna Hp...Tak perlu jual prepaid... Orang lain menggunakan HP habis duit, ANDA guna HP dapat duit, kenapa kita pilih yang nak perabis duit? Info TTTE --> http://tunetalk.ws/263456.php
wan syazwani
Views
440
Updated
Others
Mesej ini KHAS dan IKHLAS kepada LEADERS yang mempunyai RANGKAIAN atau STAF di bawah mereka especially leaders besar biasanya kita ni POSITIF & BERTANGGUNGJAWAP orang nya Saya dengan rasa RENDAH HATI memohon anda CHECK-IT-OUT SENDIRI bisnes TuneTalk ToneExcel yang sedang nak pick-up ini...
wan syazwani
Views
462
Updated
Others
30 SEBAB KENAPA ANDA PERLU TUKAR SIM KAD ANDA KEPADA SIM KAD TUNETALK TONE EXCEL INI SEKARANG .. 1. Anda boleh mengekalkan nombor telefon sedia ada... 2. Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan 3. Anda boleh memperkenalkan SIM KAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had 4. Bonus terbukti 3...
wan syazwani
Views
431
Updated
Others
SIMKad TTTE ni adalah produk CELCOM JV dgn Tune Talk. Walaupun kita tak MENAJA, kita masih boleh dapat kelebihanya. 1. Percuma PA RM100,000 2. Dapat free tiket AirAsia 3. Dapat diskaun 30% keatas TuneHotel 4. Boleh kekalkan nombor HP lama. Tapi kalau kita buat bisnes ni, lebih bagus. 1. Kita...
wan syazwani
Views
403
Updated
Others
SIMKad TTTE ni adalah produk CELCOM JV dgn Tune Talk. Walaupun kita tak MENAJA, kita masih boleh dapat kelebihanya. 1. Percuma PA RM100,000 2. Dapat free tiket AirAsia 3. Dapat diskaun 30% keatas TuneHotel 4. Boleh kekalkan nombor HP lama. Tapi kalau kita buat bisnes ni, lebih bagus. 1...
wan syazwani
Views
360
Updated
Others
Jika anda masih memikirkan perlu ke anda buat bisnes ni, berikut adalah beberapa sebab mengapa saya pandang ini sebagai satu peluang keemasan. 1. Pertama ia merupakan produk keperluan. Ada affiliate atau tidak, orang mesti pakai. Pengguna prepaid pula sangat ramai, hampir 25 juta rakyat malaysia...
wan syazwani
Views
352
Updated
Others
Anda hanya perlu memperkenalkan SIMKAD berharga RM80 kepada seberapa ramai kawan-kawan anda secara online ataupun offline. Itu sahaja. Serta merta anda memperolehi komisyen RM20. * Maka setiap kali mereka top-up, anda akan mendapat komisyen jika anda top up RM30 level 1 - 6%, level 2 -...
wan syazwani
Views
368
Updated
Others
1. Pertandingan "Kekal No Lama" Sesiapa yang kekal no lama (buat port in) dari telco lain ke toneexcel dari 1/1/14 hingga 31/12/14 dan minimum jumlah topup keseluruhan dalam setahun adalah RM300, maka nama mereka layak dalam cabutan bertuah yang akan diadakan besar kemungkinan pada January 2015...
Top
Log in Register