BTC USD 47,284.4 Gold USD 1,754.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog entries by tokmat™

tokmat™
Views
12K
Comments
3
Updated
Others
http://www.youtube.com/watch?v=oDFlXC929-8 Ufun Club merupakan sebuah projek di bawah syarikat Ufun Group Co. Ltd. Syarikat ini diasaskan oleh Dato Dr. Warren Eu (Money Master), Chairman Ufun Group dan Penasihat Ufun Club ialah General Athiwat Soonpan. Ufun Club Chairman ialah Mr. Billy Yan...
tokmat™
Views
4K
Comments
1
Updated
Others
Assalamualaikum pelawat blog ini... Agak-agaknya kalau saya post link download movie terkini di sini kena delete tak ye...? :-?:-?:-?
tokmat™
Views
3K
Comments
1
Updated
Others
22 April 2012 : Koleksi Movie Yang Telah Berjaya Dimuat Turun ... itulah tajuk thread yang telah diwujudkan setahun yang lalu..... malam ni nak post filem yang baru, rupanya dah kena delete...... :-?:-?:-? macam biasa, tiada makluman mengapa kena delete..... ~X( terima kasih.......
tokmat™
Views
7K
Comments
8
Updated
Others
Assalamualaikum. Mulai 29 Jan 2013, saya tidak lagi menjadi Admin CariGold FaceBook Group. Sekian dan harap maklum... :)
tokmat™
Views
6K
Comments
3
Updated
Others
Pada jam 6.30pm tadi, isteri saya terjatuh dalam bilik air kerana mengalami pening kepala... Melebihi 30 minit isteri saya berada dalam bilik air dalam keadaan kesakitan... Yang paling merisaukan adalah bayi dalam kandungannya yg sejak jam 7.00 pm masih belum ada tanda-tanda gerakan lagi...
tokmat™
Views
5K
Comments
8
Updated
Others
Salam semua... Kelmarin genaplah usia ku 35 tahun... Terima kasih kepada sahabat-sahabat CG yang menyampaikan ucapan hari ulang tahun ku melalui SMS mahu pun PM..... Kelmarin juga, semakin meningkat usia ku, maka semakin hampirlah diri ku kepada kematian.... Mudahan aku sentiasa bersedia ke...
Top
Log in Register