BTC USD 51,399.7 Gold USD 1,838.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog entries by titaniumhijau

titaniumhijau
Views
60
Updated
Others
Ya. Satu lagi event yang masuk dalam jadual aku untuk bulan ramadhan kali ini. Walaupun aku memang jarang nak pergi buffet ramadhan ataupun terima jemputan pada setiap bulan ramadhan, tapi tak salah rasanya untuk pergi kali ini. Mana taknya, ada yang mengajak pergi. Mana tahu, ada cendol...
titaniumhijau
Views
85
Updated
Others
Pada 6 Mei 2014, akan berlangsungnya satu lagi ujian SPA yang ditunggu oleh ramai orang yang ingin menjadi penjawat awam kerajaan. Saya yakin ramai dikalangan anda juga mungkin adalah calon dalam Peperiksaan tersebut. Jadi, saya ingin kongsikan satu rujukan atau panduan yang boleh membantu...
titaniumhijau
Views
92
Updated
Others
Ada satu lagi contest yang aku anjurkan pada tahun ini. Memang biasanya aku akan anjurkan satu contest setiap tahun. Dah alang-alang, aku buat diawal tahun ni. Senang sikit. Ramai sikit boleh join sebab azam dan semangat peserta tengah membuak-buak. Ini salah cara nak menang wang tunai...
titaniumhijau
Views
61
Updated
Others
Kepada yang berminat nak sertai Seminar Hartanah Abang Ensem]Seminar Hartanah Abang Ensem ni..bolehlah sertai pada bulan Februari 2014 nanti. :):D Abang Ensem ni memang dah banyak buat siri-siri seminar hartanah beliau. Kiranya dah macam pakar hartanah dah. Memang beliau dah ada banyak rumah...
titaniumhijau
Views
59
Updated
Others
Kat dunia ni, macam-macma ilmu ada. Ilmu memancing, ilmu memasak, ilmu bawa kereta dan macam-macam. Termasuklah ilmu menulis kat blog. Baik blogspot atau wordpress berbayar. Jadi, meh baca apa yang aku tulis tentang satu tajuk yang menjadi perbincangan hangat aku dengan kawan-kawan aku ini...
titaniumhijau
Views
58
Updated
Others
Contest SEO datang lagi. Kali ini blog Eridy mempertaruhkan kata kunci "Contest SEo Eridy" untuk pertandingan SEO yang dianjurkan oleh beliau. Hadiah berjumlah RM500 diletakkan untuk direbut oleh para blogger. Siapa berminat, rujuk disini - Contest SEO Eridy.
titaniumhijau
Views
57
Updated
Others
Ya. Demam iPhone 5 gadget impian masih berterusan. Masih ada 4 hari lagi untuk digunakan bagi menjahanamkan google search engine. So far, memang susah rasanya blog aku nak masuk balik kat search engine. Maklumlah, blog dah kena tendang, dah kena patukan penguin dah kena paksa menari..dan...
titaniumhijau
Views
59
Updated
Others
Ok. Sebab aku bosan beberapa bulan lepas, jadi, aku karanglah benda ni. Dah ada beberapa bab dah..aku lupa kira dahh.. Boleh pergi ke sini >> Mencintai Ain Maisarah Kalau hari-hari dok setiap masa promosi iPhone 5 gadget impian punya contest ni, mahu naik sakit kepala juga dibuatnya..~X(...
titaniumhijau
Views
48
Updated
Others
Hari ini, hari jadi adik aku. Mak aku masak special untuk dia. Sup ekor. Yang juga sup kegemaran aku. Nak makan daging yang ada dalam sup ekor ni, mesti sambalnya sedap. Sama ada sambal tu pedas manis, atau pedas sahaja. Dua-dua jenis sambal itu memang terangkat.Tapi jenis suka ratah aje, tak...
titaniumhijau
Views
81
Updated
Others
Ada banyak berita baik yang aku dapat dengar hari ini. Salah satunya adalah kak Yanmie kerana sudah pun melahirkan anak. Nama anak pun comel aje. Irfan. :D Salah satu berita, salah satu ujian yang aku ambil, telah pun lulus. Sangat gembira tak terkata dibuatnya. Ingatkan gagal. Aku bersyukur...
titaniumhijau
Views
64
Updated
Others
Ok. Rasanya kat Carigold ni tak berapa ramai yang tahu tentang Contest iPhone 5 Gadget Impian yang dianjurkan oleh Denaihati. Tak apa. Sebab bukannya semuanya nak join pun, kan? Tapi bagi aku, inilah salah satu blogger malaysia ni untuk cuba sesuatu yang berbeza. Keyword yang dipertandingkan...
titaniumhijau
Views
94
Updated
Others
Memang kadang-kadang aku rasa bosan. Dok menunggu benda yang belum sampai. Bosan. Bosan. Dan naik menyampah dah nak bosan. :mad: Nak beli iphone 5 pun, takdelah sesusah macam ni. Bila ko nak bagi ha??? :-? Aku rasa kena buat sesuatu. Sama ada untuk terus kekal begini atau terus berjuang...
Top
Log in Register