BTC USD 48,936.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog entries by RuthlessFairy

RuthlessFairy
Views
1K
Comments
1
Updated
Others
Jika aku tahu Sungguh. Tidak akan aku disini lagi Membiar diri diboddohi Di jalangi engkau. Jika aku tahu Tak akan pernah sedetik pum aku beri hati dan kasih sayangku. Tak akan pernah. Jika aku tahu Akan ku mahalkan hati ini Akan aku tutup jiwa ini Disetiap kemaafan aku, aku letakkan sebuah...
RuthlessFairy
Views
3K
Comments
1
Updated
Others
7/1/2018. Lagi. kau hilang dengan kata tipuan kau. meninggalkan aku sendiri mencari jawapan. macam main puzzle. entah untuk keberapa kalinya. aku tahu. tahu dia ada disamping kau. mungkin ketika ini dia berada di tempat dimana tempat selalunya aku. pedih. lebih pedih bila kau menafikannya...
RuthlessFairy
Views
5K
Comments
1
Updated
Others
untuk F. peluang.. semua orang dalam dunia harus tahu tentang PELUANG. jika tahu hati itu terseksa bertahun2 lamanya, kenapa tidak pernah beri ruang pada peluang? jangan kau aduh betapa penatnya jiwa kau jangan kau mengeluh betapa serabutnya kau. peluang. pernahkah kau bagi peluang pada diri...
RuthlessFairy
Views
2K
Updated
Others
masih lagi tentang sakit. Tuhan, rasa yg lahir ini adalah dari Kau. rasa yang kuat ini juga adalah dari Kau. selama ini, aku jaga, aku semai perasaan ini. aku menyayangi dia tanpa sebab. tanpa syarat. dia tidak punya apa. tapi atas rasa yang Kau anugerahkan ini, aku masih memelihara rasa ini...
RuthlessFairy
Views
2K
Updated
Others
bersepai - hati ini kau keje kan berdebu - perasaan ini kau tumbuk halus apakah kau mahu kan? tiap dusta dari kau aku harus telan mahu atau tidak sakit, sayang.. lillahitaala, ianya sakit. kalaulah kau rasa kesakitan ini, apakah mampu kau menanggungnya? betapa setiap hari aku bangun dari...
RuthlessFairy
Views
3K
Updated
Others
tahun 2015 - tiada entry. ini tahun 2016, ada entry. ini entry pertama di tahun 2016. tidak tahu sama masih akan ada atau akan tiada terus. semalam 10 Januari buat pertama kalinya perasaan aku berbaur. bercampur aduk yg menghasilkan satu perasaan yang tak dapat di jelaskan. perasaan yang...
RuthlessFairy
Views
2K
Updated
Others
Abang, suddenly adek rindu abang. even abang sudah tidak care adek lagi. Abang, Dulu abg cakap abg takut kalau xde orang boleh jaga adek mcm abang jaga.. Abang.... adik disakiti lagi... abang....rasa ini sangat sakit.... Abang, Tolong datang dalam mimpi adek Pegang erat tangan adek bagi adek...
RuthlessFairy
Views
1K
Updated
Others
jika benar buktikan. tidak susah. ambil saja langkah yang sepatutnya kau ambil. sampai bila kau harus minta aku tunggu? sampai bila harus aku memendam setiap sakit ini? sampai bila aku akan bertahan. itu yang sepatutnya kau tanya pada diri kau. jika benar apa yang kau katakan, tunjukkan...
RuthlessFairy
Views
1K
Updated
Others
dea, diri sendiri. be calm please. jangan sesekali mengalah dengan permainan takdir. kau kene ingat. setiap satu yang kau hadapi skrng ni adalah pilihan kau sendiri masa kau belum di lahirkan lagi. so aku harap kau bangkit dari kedukaan kau. jadi tenang dan fikirlah secara lebih positif. apa...
RuthlessFairy
Views
1K
Updated
Others
Sungguh. Jujurnya, aku rindu masa-masa yg pernah aku lalui sebelum dia datang kembali. Sebenarnya, aku rindu diri aku sebelum dia datang dulu. Bebas.. Tenang. Aman . Tanpa sakit hati tanpa menjeruk rasa. Ini hanya satu latihan dari Tuhan, barangkali. Setia itu menyakitkan.
RuthlessFairy
Views
768
Updated
Others
hari raya. this year punye hari raya jadi SPOIL. sangat. perkara 9 tahun lalu kembali terjadi. kali ini aku nekad. tidak seperti 9 tahun lalu yang menafikan hubungan itu. kali ini aku nekad dengan jawapan aku. mengaakui hubungan itu. sekurang2nya aku tahu kemana aku akan pergi. sama ada di...
RuthlessFairy
Views
812
Updated
Others
entah. entah kenapa tiba-tiba aku rasa aku akan kecewa lagi. semenjak dua menjak ni, hati aku sentiasa sayu. tak tahu kenapa. gosh! mana pergi keceriaan aku? sudah seminggu hati aku gundah. tak tahu kenapa. naluri apakah ini? aku tidak tahu, tapi aku harus bersedia dengan 1001 kemungkinan...
RuthlessFairy
Views
747
Updated
Others
semalam. untuk sekelian kalinya, setelah hampir 5 tahun, akhirnya aku telah melepaskan semua. segala rasa yang bersarang tentang dia. lelaki yang pernah aku cintai,lelaki yang telah meninggalkan aku. usai semalam, aku tersedar. sudah tiada rasa yg tinggal untuknya. tiada rasa yg terbit bila...
RuthlessFairy
Views
830
Updated
Others
bercinta. bunyi macam best. macam seronok. dari kecik lagi orang membayangkan yang cinta dan love itu adalah sesuatu yang best. indah. dari kecik lagi kita melihat dan di ajar, mereka senyum kerana cinta. cikgu2 kat sekolah pun kata cinta tu best. oh. sungguh aku tertipu. cinta itu...
RuthlessFairy
Views
639
Updated
Others
Memang! Memang takde sorang pun yang boleh jaga adek mcm abang jaga. takde orang yang faham adek mcm abang faham. tapi itu semua bukan lagi untuk adek. bila agaknye abang akan terganti?
RuthlessFairy
Views
739
Updated
Others
entah kenapa. aku selalu je terlewat dalam apa jua perkara. tapi bukan lewat sbb tak pandai manage masa. bukan. tapi takdir. selalu je terlewat dalam mendapatkan apa yang aku mahu. lelaki dan kerjaya. *sigh* lewat itu mmg berlaku lagi. aku mmg selalu datang lewat. kita ada rasa yg sama...
RuthlessFairy
Views
599
Updated
Others
15 May 2009 - 15 May 2014 post pertama aku kat CG masa tu sbb aku cari supplier untuk printing flyers. dulu aku aktif kat forum lain. forum tu pun dah tak ujud lagi di sebabkan err... forum tu errrrr..isskk! :)) then one day forum tu ada problem. takleh masuk. nak loading punyelah seksa...
RuthlessFairy
Views
825
Updated
Others
abang. sudah lebih 4 tahun tapi kenapa masih ada sisa ada kenangan ada rasa kenapa hati ini enggan membenci kenapa masih nama itu masih melekat lekat kuat dihati macam gam gajah. kenapa masih rindu bila hati ini jatuh sendu hati ini berasa kesal. teringat janji abang. abang cakap abg nak...
RuthlessFairy
Views
794
Updated
Others
17 april. ulangtahun ke sebelas dia dan J aku nak rasa apa eh? ntah. rasa kesal kot. sebab 11 tahun lalu bukan nama aku yang dia lafaz dalam akad nikah. tapi nama Julaina. setahun kemudian baru babak aku muncul dalam novel dia. apa nak buat? mmg begitu rencananya. mmg begitu ceritanya...
RuthlessFairy
Views
3K
Comments
2
Updated
Others
Dear Firi... (i really hope u read this) tonite. i feel so down. tak tahu kenapa rasa sayu sangat. tak tahu kenapa tibe2 love rasa kita jauh. i just dont know. hubungan kita mmg jalan mcm biasa. but im confused. love sorg je ke rasa mcm tu? atau sememangnya Tuhan sedang menjarakkan kita...
Top
Log in Register