BTC USD 45,013.9 Gold USD 1,873.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog entries by mama zhafran

mama zhafran
Views
18
Updated
Others
Salam semua... Selamat pagi...;) Semua sihat?dah sarapan? pagi nie saye nak promot satu barang brand TUPPERWARE yg PALING LARISS dan paling DIGEMARI....iaitu TALL CANISTER 10Liter... Nak tahu kegunaannye ape?? Kebiasaannye org menggunakan ia tuk MELETAK KEREPEK2..KEROPOK2 yg digoreng...xpun...
mama zhafran
Views
25
Updated
Others
Salam semua... Mesti de yg tertanya kan? selalu bercakap pasal TUPPERWARE...tp xde iklankan brg TUPPERWARE... ok... hari nie saye nak wt harga PROMOSI bagi Set Picnic yg seperti di dalam gambar profile saye... CANTIKK KAN? MESTI PIKIR MAHAL KN? dalam satu BEG nie segala nye ada... Ekslusif dr...
mama zhafran
Views
26
Updated
Others
SALAM Semua... hari nie saye nak berkongsi lagi tentang TUPPERWARE.... apabila menyebut TUPPERWARE.... org kan kata 'Mahal laah' ehh aku tak mampu... apa tu?? hahhhh....jgn tak percaya kalu saya katakan yang TUPPERWARE ini sebenarnye MURAH Je... dan MAMPU di miliki oleh SEMUA org....:D dan...
mama zhafran
Views
15
Updated
Others
assalamualaikum... Kawan kawan semua... saye just nak berkongsi info mengenai barang jenama TUPPERWARE... tahukah anda bahawa TUPPERWARE WARRANTY SEUMUR HIDUP? haaaa... mesti xpercaya kan? dgn mendaftar menjadi ahli TUPPERWARE, anda boley membeli nye tuk kegunaan sendiri dan menjualkannye bagi...
Top
Log in Register