BTC USD 43,391.0 Gold USD 1,864.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog entries by azaz

azaz
Views
411
Comments
1
Others
Jana pendapatan dari rumah dengan menggunakan ShiroiPay sebagai sistem bayaran online Sehingga kini, wabak COVID-19 telah merebak di 135 buah negara. Seramai 162,711 orang telah disahkan positif COVID-19 di seluruh dunia. Daripada jumlah ini, seramai 6,443 orang telah meninggal dunia. Di...
azaz
Views
1K
Updated
Others
Salam Pihak kami ada menyediakan perkhidmatan kursus pra-perkahwinan di Kuala Lumpur untuk bakal-bakal pengantin. Lokasi pusat kursus kahwin kami terletak di Danau Kota, Putrajaya, TTDI, Manjalara dan Setiawangsa. Jadual kursus yang ditawarkan adalah seperti berikut : 1. Setiawangsa...
azaz
Views
2K
Comments
1
Updated
Others
Apakah WhoHAA? WhoHAA adalah satu program pengiklanan yang memerlukan kita melihat iklan yang dipaparkan dan menjawab soalan berkaitan iklan tersebut dengan betul. Ada juga pengiklan yang memerlukan kita view website pengiklan untuk mendapatkan poin. Setiap jawapan yang betul akan diberi poin...
azaz
Views
1K
Updated
Others
Salam semua warga CG. Untuk info, filem ini akan mula ditayangkan di Malaysia pada 15 Mei 2014. Kalau korang nak tahu, filem Godzilla yang pertama telah difilemkan pada 1998. Pada yang dah tengok filem yg pertama, pasti akan teruja untuk menonton Godzilla versi 2014 pulak. Di sini aku akan...
azaz
Views
2K
Comments
1
Updated
Others
Salam warga CG. Untuk makluman, Shell sedang menganjurkan peraduan dengan hadiah berupa tiket ke Formula 1 2014 Shell Belgium Grand Prix. Berminat untuk turut serta? Mudah saja. Mula2 beli salah satu produk Shell yang mengambil bahagian. Contoh produk yang mengambil bahagian adalah seperti di...
azaz
Views
1K
Updated
Others
Anda dijemput untuk melayari laman web berikut : http://goo.gl/d9rOi ===================================== Pekerja sambilan di rumah diperlukan Syarat Kelayakan : - Asas komputer & internet - Microsoft Office (WOrds & Excel) - Boleh menulis, membaca & faham B. Inggeris - Komputer/Laptop -...
azaz
Views
1K
Updated
Others
Bila sebut sahaja bisnes dengan kerajaan apa yang terlintas di fikiran anda??? - Kena ada orang dalam ? - Kena beri rasuah ? - Kena ada modal besar ? - Bayaran yang diterima sangat lambat ? - Marjin kecil ? - Banyak karenah birokrasi ? Tidak kisahlah apa pun yang ada dalam fikiran anda...
azaz
Views
2K
Updated
Others
Pada kali ini saya ingin berkongsi tentang satu cerita panas (tapi bukan cerita lucah ye..hoho..nampaknya ada yang kecewa jika anda kali pertama ke laman ini). Cerita yang saya maksudkan ialah cerita berkenaan dengan malam pertama. Cerita yang bakal and baca ini merupakan kisah benar. Ia juga...
azaz
Views
1K
Updated
Others
Pada kali ini saya ingin berkongsi tentang satu cerita panas (tapi bukan cerita lucah ye..hoho..nampaknya ada yang kecewa jika anda kali pertama ke laman ini). Cerita yang saya maksudkan ialah cerita berkenaan dengan malam pertama. Cerita yang bakal and baca ini merupakan kisah benar. Ia juga...
azaz
Views
965
Updated
Others
Salam Sejahtera, Di sini saya nak kongsikan tentang 3 tips untuk membeli rumah pertama anda. #PERTAMA: Faktor Lokasi - Sebelum tu, anda pelu tetapkan dahulu bahawa rumah tersebut untuk disewa, dijual balik atau untuk duduk sendiri? Kalau untuk disewa, anda mestilah letak target siapa yang...
azaz
Views
675
Updated
Others
Saya baru perasan tadi, MPM (Majlis Peperiksaan Malaysia) dah umumkan calon yang layak untuk menduduki Peperiksaan MUET sesi Mac 2013. Anda boleh buat semakan melalui link ini; [+]http://webmpm.mpm.edu.my/muetreg/ Tapikan, bukannya mahu menakutkan anda. Setiap tahun ramai je yang GAGAL dalam...
azaz
Views
901
Updated
Others
Download Ebook PERCUMA Ini ! Mungkin anda pernah mendengar pepatah yangberbunyi,"Kerana Nila Setitik,Rosak Susu Sebelanga" Tahukah anda,67.5 % permohonan kerja yang ditolak oleh syarikat/organisasi adalah berpunca daripada kegagalan pemohon menghasilkan cover letter yang bagus dan berkualiti...
azaz
Views
877
Updated
Others
Pada masa ini negara China digelar sebagai kilang dunia kerana banyak barangan yang dihasilkan di negara mereka telah dieksport dengan kuantiti yang banyak kepada hampir kesemua negara di seluruh dunia termasuklah Malaysia. China adalah lubuk kepada sesiapa sahaja yang mengetahui potensinya. Tak...
azaz
Views
874
Updated
Others
Jika anda seorang newbie atau masih tercari-cari alternatif untuk menjana pendapatan secara online dengan teknik yang mudah serta ringkas, laman Fiverr boleh dianggap sebagai jawapan kepada situasi anda itu. Kenapa? Di laman Fiverr anda berpeluang menjana pendapatan US Dollar tanpa memerlukan...
azaz
Views
701
Updated
Others
Mudah.my di pelopori oleh syarikat berpangkalan di Singapura iaitu Singapore Press Holdings dan Schibsted ASA dan diuruskan oleh anak syarikatnya di Malaysia iaitu 701Search Sdn Bhd. Mudah.my ialah laman jual beli terbesar di Malaysia. Dalam masa sebulan, 5.2 juta pelawat masuk ke Mudah.my...
azaz
Views
677
Updated
Others
Simple simple pun, korang kena buat lah ye..Bukan baca dan lepas tu buat donno je. Nak kurus, kena usaha... Ni dia, teknik simple yang tak pernah terfikir dek akal pun sebelum ni.. Kredit kepada http://adf.ly/3RsuY (En. Ben) sebab semangat beliau membantu mereka yang nak kurus ni. 1. [Tips...
azaz
Views
676
Updated
Others
Panduan Rahsia Buat Duit Dengan Kosmetik Dalam panduan ini anda akan didedahkan : Bagaimana memulakan bisnes kosmetik hanya dari rumah. TANPA menyimpan stok! (Nak simpan stok pun boleh jugak!) Membongkar cara menggandakan keuntungan bisnes kosmetik TANPA Modal yang besar. Juga TANPA Pekerja...
azaz
Views
697
Updated
Others
Mengapa perlu memasarkan produk melalui Facebook? Itulah persoalan yang sering ditanya oleh ramai orang yang masih belum yakin atau tidak pasti tentang peluang meraih keuntungan berlipatkali ganda dan lumayan dari perniagaan menerusi laman web Facebook. Hanya yang terlontar dari mulut mereka...
azaz
Views
727
Updated
Others
Kalau anda rasa anda pandai dalam bidang masakan, sila bantu Farouk masak rendang ayam. Jika anda boleh bantu chef masukkan adunan dengan tepat untuk masak rendang ayam, barulah layak digelar pakar! http://sy.my/32fy
azaz
Views
632
Updated
Others
Tips Atasi Cepat Pancut Cepat pancut sentiasa menghantui lelaki yang pertama kali melakukan hubungan seks. Ini terjadi kerana mereka terlalu bernafsu sehingga lupa untuk mengawalnya. Akhirnya mereka datang inzal lebih awal dari pasangan wanita mereka. Jika anda tidak belajar untuk mengawal...
Top
Log in Register