BTC USD 54,218.8 Gold USD 1,794.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa itu pam zakar?

Cara Penggunaan dan Teknik PAM ZAKAR yang betul

Label: Besarkan zakar, gambar zakar, kesan pam zakar, kuatkan zakar, masalah mati pucuk, masukkan zakar, Membesarkan zakar, pam pembesar zakar, pam playboy, pam vakum, pam vakum playboy, pam zakar, panjangkan zakar, Penis Pump, playboy medical device, senaman menguatkan dan membesarkan otot zakar, senaman zakar, vacum pump, zakar lebih tebal

Pam zakar bertugas dengan cara mengembangkan korpora kavernosa agar lebih banyak darah dapat ditahan, menjadikan zakar lebih tebal.

Kini terdapat pelbagai jenis pam vakum zakar di jual di pasaran terutamanya di internet.

Apa tujuan sebenar pam zakar ini?

Antara lain ialah untuk mereka yang mengalami masalah mati pucuk dan juga sebagai alat senaman menguatkan dan membesarkan otot zakar. Bagi mereka yang ingin menggunakan pam zakar ini mestilah mempunyai maklumat yang lengkap dari segi cara penggunaan pam zakar ini. Tanpa ilmu akan mengakibatkan kemudaratan kepada kesihatan zakar anda.

Apa itu Pengepam Vakum Zakar?

Silinder berlutsinar, kebiasaannya dari jenis akrilik akan diletakkan disekeliling zakar. Di satu hujung silinder ada hos yang akan disambungkan samada ke pam tangan atau pam elektrik, yang mana ia akan menarik angin keluar dari silinder. Sebaik sahaja angin dikeluarkan dari silinder, zakar akan tertarik ke dalam silinder dan mengarah ke dinding silinder, korpora kavernosa, alat yang menyerupai span yang dipenuhi dengan darah apabila lelaki berahi dan ereksi pun bertambah- menjadikan zakar lebih besar.

Adakah pam tersebut berkesan? Dan berapa lama hasilnya boleh bertahan?


Ini bergantung kepada beberapa faktor. Jangkamasa dan frekuensi anda mengepam, serta saiz yang dicapai semasa anda mengepam. Dengan mengepam setiap hari, berkemungkinan ia boleh mengekalkan penambahan secara berterusan jika anda dapat meluangkan masa yang lebih untuk kerap mengepam. Zakar anda yang agak besar itu akan bertahan sekurang-kurangnya beberapa jam selepas pam. Kebanyakan lelaki mendapati selepas beberapa ketika, penambahan akan menjadi kekal. Ramai pengepam yang telah menggunakan selama beberapa bulan atau bertahun akan berkata mendapat penambahan 2 inci atau lebih. Ada banyak gambar dan kes dokumen orang yang meregang bibir, cuping telinga, leher, maka dengan alasan yang sama, penggunaan pam vakum yang berterusan selama berbulan-bulan ataupun bertahun boleh menghasilkan zakar yang lebih besar.

Teknik sebenar dan cara Penggunaan PAM ZAKAR yang betul


Ramai remaja yang membeli pam zakar ini hanya tahu sekadar mengepam sahaja. Akhirnya tidak mendapat kesan. Yang dapat kesakitan. Lepas itu komplen yang pam zakar ini tak berguna dan memudaratkan. Mana taknya dapat sahaja pam vakum ini terus zakar dipam. Memang seronok melihat zakar memanjang dan kepala zakar mengembang besar.

Berikut adalah informasi yang mesti dibaca dan difahami oleh para pengguna pam vakum zakar.

Langkah Penggunaan Pam Vakum Zakar
Penggunaan pam vakum untuk pembesaran zakar adalah alternatif yang sangat baik. Sekiranya anda menggunakannya secara teratur dan berhati-hati kesannya pasti hebat. Anda perlu faham bahawa penggunaan pam vakum akan memudahkan aliran darah. Namun melihat pembesaran zakar dilakukan dalam balang pam vakum adalah satu pengalaman yang sungguh menarik dan menakjubkan.

Tahukah anda, pam vakum yang digunakan dengan cara yang betul akan melancarkan peraliran darah di dalam zakar anda. Penggunaan pam vakum dalam teknik membesarkan zakar adalah sesuatu yang hebat dan menarik.

Ketika pam vakum di gunakan dan di pam, keadaan zakar anda akan berubah menjadi besar dan mengembang, manakala pengaliran darah di ruang zakar yang dikenali sebagai carvenosa lancer dan baik. Sebab itulah, kebanyakkan doktor pakar akan menggunakan pam vakum dalam rawatan mati pucuk. Apabila zakar menjadi tegang constriction ring atau di kenali sebagai getah zakar akan mengawal peraliran darah dalam zakar untuk zakar sentiasa tegang.

Penggunaan pam vakum yang baik dan teratur akan memudahkan cecair tubuh dan darah memenuhi ruang di setiap saraf zakar. Sekiranya anda tidak mengetahui kaedah sebenar penggunaan pam vakum tersebut, zakar akan menjadi lebam, kemerah-merahan dan membengkak.

Sekiranya teknik mengepam zakar ke dalam vakum di lakukan dengan lebih teratur dan baik, anda pasti dapat lihat perubahan dari segi saiz pada zakar anda. Biasanya zakar akan menjadi lebih besar. Perlu di ingatkan bahawa saiz zakar berubah menjadi besar adalah disebabkan zakar anda telah diregangkan oleh pam vakum dan menyebabkan banyak darah terkumpul di setiap ruang zakar. Inilah yang menyebabkan ia menjadi lebih besar dari biasa. Untuk mengekalkan kebesaran zakar, anda harus menggunakkan pam vakum sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.

Untuk pemulaan sesi senaman menggunakan pam vakum, anda akan dapati zakar anda kembali pada saiznya yang asal. Jangan risau, anda akan lihat proses pembesaran ini kekal dalam sesi 3 4 bulan.

Nasihat Doktor Pakar Berhubung Pam Vakum!

1. Jangan gunakan tekanan yang terlalu tinggi, sehingga zakar rasa tidak selesa atau sakit.

2. Jangan gunakan dan membiarkan zakar anda tegang dalam balang melebihi 10 minit. Anda dinasihatkan berhenti dalam 10 minit dan berehat. Tempoh maksima ialah 15 minit.

3. Mulakan sesi pam vakum dengan sesi pemanasan @ warm-up.

4. Mulakan sesi pam vakum dengan urut sehala dan tamatkan latihan dengan urutan sehala dari pangkal hingga hujung zakar untuk 2-3 minit.

5. Pam vakum tidak boleh digunakan oleh pesakit leukimia.

6. Pam vakum boleh digunakan oleh pesakit kencing manis kecuali bagi pesakit yang lukanya lambat sembuh.

7. Pam vakum tidak boleh digunakan ketika mengantuk atau tertidur atau dalam pengaruh alkohol.

Jika anda ikuti langkah-langkah keselamatan ini anda akan berjaya mendapatkan hasil yang menakjubkan dengan cepat dan terhindar dari masalah.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
3,137
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Top
Log in Register