BTC USD 19,242.2 Gold USD 1,809.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa itu Minyak Herba Asmak?

Minyak Herba Asmak dihasilkan dengan formulasi herba yang khusus untuk merawat penyakit asma, semput, batuk, kahak dan selsema.

Ia adalah hasil ramuan turun-temurun yang diaplikasikan dengan teknologi nano untuk memastikan kualiti dan keberkesanan minyak ini terjamin.

blogger-image-130409768.jpg


Minyak ini dijamin selamat dan mendapat pengiktirafan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) serta diproses oleh kilang bertaraf Good Manufacturing Practices (kilang GMP).

Minyak ini adalah hasil campuran bahan semulajadi seperti habbatussauda, minyak zaitun, minyak kelapa dara, minyak gamat dan herba-herba yang terilih.

Semua bahan-bahan yang terkandung dalam sebotol minyak 30 ml ini sudah terbukti mempunyai khasiat yang begitu banyak dan berguna untuk manusia.

Minyak Herba Asmak menjadi salah satu cara rawatan altenatif untuk pengidap asma/lelah, semput, batuk, kahak dan selsema. Ini adalah satu cara untuk pesakit tidak terlalu bergantung pada ubatan moden, tanpa nebulizer, tanpa ubat/pil serta menjimatkan kos rawatan yang tinggi.

Setiap rumah patut ada minyak ini, kerana ianya boleh digunakan untuk seisi keluarga tanpa mengira peringkat umur, baik untuk bayi dan juga orang tua.

Selain daripada mengubati asma, Minyak Herba Asmak juga boleh digunakan untuk merawat masalah kesihatan lain seperti luka, lebam, benjol, gigitan serangga, sakit perut (sembelit, cirit-birit), lenguh, sakit sendi, terseliuh, sakit kepala, migrain, sakit gigi, sengugut, terkena api (kulit melecur), resdung, ulser, buasir dan ruam.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
edy1405
Views
8,502
Last update

More entries in Others

More entries from edy1405

Top
Log in Register