(Q & A) Zitron cover tak memori kad

CG Sponsors




Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Cover ker.. Aku nyer 5800 x detect lak memory card.. Pakai card reader pun dah tak detect.. Aku assume kad aku nih dah jahanam ler..:((

Rasa2 korang bleh ker aku pi zitron mintak repair @ tukar lain..~X(
 
Sponsored Post

muazz

Junior Member
Joined
Dec 12, 2009
Messages
57
Reaction score
2
Points
16
Cover ker.. Aku nyer 5800 x detect lak memory card.. Pakai card reader pun dah tak detect.. Aku assume kad aku nih dah jahanam ler..:((

Rasa2 korang bleh ker aku pi zitron mintak repair @ tukar lain..~X(
Jangan la sedey..Biasanya memory card waranti hanya 3 bulan. Kalau masih dlm tempoh 3 bulan tu leh jer gi tukar. Diorang kasi jer.

Singgahlah blog saya dan tinggalkan komen anda!Tq
 
Last edited:

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
thread budus camni pon ade? huahuahua :((
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
pakai memori bp gb?
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
kalu dalam 3 bulan masih ad waranty sila rujuk pada waranty card
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Aku dah beli pun memori baru.. Dah check. Warranty card memang 3 bulan jer..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register