BTC USD 32,635.7 Gold USD 1,785.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Zerodownpayment Untuk Persona Elegance Dan Saga,exora!

sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
Anda tak perlu keluar duit sesen pun...just sediakan document yang diperlukan. Sediakan dokument yang diminta,Dokumen lengkap,jika tiada sebarang masaalah once 100% loan approved, tunggu kereta keluar datang amek kereta kat showroom:
Dokument yang diperlukan:

1. Salinan i/c
2. Salinan lesen memandu
3. salinan slip gaji 3 bulan.
4. Penyata bank/kwsp

* mana yang baru keje tu sediakan sekali surat tawaran bekerja.

*takde lesen?? boleh diuruskan.

*basic tak cukup?? boleh diuruskan.



Kenapa Kami?

Kami menawarkan pinjaman 100% bagi kereta terpilih, Free booking Fee,Free Gift Terbaik dan khidmat nasihat yang terbaik bagi memastikan anda gembira berurusan dengan kami.
Showroom kami di Kota Damansara merupakan antara yang terbaik di Malaysia. Boleh datang ke showroom untuk melihat kereta impian anda.

Hubungi saya untuk temujanji:
Azmi
019-3557346
[email protected]
 
Sponsored Post

khairul_izwan

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
Ini sudah cantik.. Itu je doc yg kena ada?.. Blacklist mcm mana bro?.. Sini ramai yg blacklist termasuk aku ni bro.. Hehe
 

sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
Ini sudah cantik.. Itu je doc yg kena ada?.. Blacklist mcm mana bro?.. Sini ramai yg blacklist termasuk aku ni bro.. Hehe

cantek bro...blacklist boleh..tapi macam biasa bro..hanya untuk staff gomen jew..jika anda staff gomen...cantekk..sediakan dokument jer bro..mai tgk keta kat showroom
 

Zepp

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2008
Messages
516
Reaction score
0
Points
10
kete 2nd buleh tak bro...tolong finance..tgh cr ejen ni
 

hyfactive

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
4,325
Reaction score
13
Points
25
ok bro gua gomen..ada plus2 buat bisnes francais sket..ingat nak angkat exora mline pun jadilah..loan berapa leh masyuk?monthly sekali..tq tt..
 

sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
ok bro gua gomen..ada plus2 buat bisnes francais sket..ingat nak angkat exora mline pun jadilah..loan berapa leh masyuk?monthly sekali..tq tt..

wokeh bro..pm gua basic salary lu..mau auto ka manual?
 

sppk2442

Active Member
Joined
Jul 28, 2010
Messages
1,129
Reaction score
2
Points
25
staff gov, high comitment boleh ke bro
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register