BTC USD 47,882.5 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

zero divide

roberto59

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2008
Messages
151
Reaction score
17
Points
15
does anybody know what i'm doing wrong in my backtests to get this in my journal tab "zero divide ":-?
 
Sponsored Post

x0262614

Banned
Joined
Oct 8, 2008
Messages
54
Reaction score
8
Points
11
does anybody know what i'm doing wrong in my backtests to get this in my journal tab "zero divide ":-?

it is not the backtest settings you have wrong, but the expert math error...
 

roberto59

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2008
Messages
151
Reaction score
17
Points
15
it is not the backtest settings you have wrong, but the expert math error...

thanks for your answer :), would it be better to replace the ea version by a new one ,cause yesteday with the same ea ,my backtest were doing great,but today ,can't do anyting good with it, what do you suggest:-?
 
Last edited:

x0262614

Banned
Joined
Oct 8, 2008
Messages
54
Reaction score
8
Points
11
thanks for your answer :), would be to relace the ea version by a new one ,cause yesteday with the same ea ,my backtest were doing great,but today ,can't do anyting good with it, what do you suggest:-?

wierd... do you have change initial deposit in backtest!?
 

roberto59

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2008
Messages
151
Reaction score
17
Points
15
ok my friend i found the problem,never mind ,i switched from ex4 file to mq4 file yesteday ,mq4 was not working fine ,so i switched back to the ex4 file and it's ok,thanks again for trying, try backtest this ea ,verrrrry good result:D
 

x0262614

Banned
Joined
Oct 8, 2008
Messages
54
Reaction score
8
Points
11
ok my friend i found the problem,never mind ,i switched from ex4 file to mq4 file yesteday ,mq4 was not working fine ,so i switched back to the ex4 file and it's ok,thanks again for trying, try backtest this ea ,verrrrry good result:D

you welcome... anyway, can you sent to me the right one to test ? :):D:">

[email protected]
 

roberto59

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2008
Messages
151
Reaction score
17
Points
15
you welcome... anyway, can you sent to me the right one to test ? :):D:">

[email protected]
I POSTED THE FILE IN THE EA SECTION ,YOURLUCKYEUROGBP...
ANYWAY I'M LOOKING FOR A GOOD CODER, WHO COULD REMOVE THE "BROKER RESTRICTION" LINE.CAUSE .
THERE SHOULD NOT BE ANY BROKER RESTRICTIONS,ACCORDING TO ME ,WHAT ABOUT YOU:D
NOW WE CAN USET IT AT INSTAFOREX AND FXOPEN ALPARI UK(NEED A SPECIAL 5 DIGITS FILE) BUT I HAVE A LIVE ACCOUNT AT ATC FXPRO,SO NO WAY TO USE IT THERE FOR NOW... SO A CALL TO ALL CODERS ,COULD YOU REMOVE THE "BROKER RESTRICTION" FROM THE MQ4 FILE:eek:
 

gundam98

Banned
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
The mq4 for YourLuckyv1e is available, but it's free anyway. Divide zero is because you don't have enough bars to back test.
 

roberto59

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2008
Messages
151
Reaction score
17
Points
15
hi gumdam98,do you know a coder who could remove the broker limitation?:D
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21459
USD / JPY
109.375
GBP / USD
1.41011
USD / CHF
0.90168
USD / CAD
1.21083
EUR / JPY
132.846
AUD / USD
0.77758

CG Sponsors




Top
Log in Register