Zakat Pendapatan/perniagaan dari forex

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16315
USD / JPY
105.591
GBP / USD
1.2745
USD / CHF
0.92899
USD / CAD
1.33876
EUR / JPY
122.818
AUD / USD
0.70267

CG Sponsors




BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
dah hujung tahun ni...ada ker sapa2 yg bayar zakat dari hasil [email protected] mmg tak pernah bayar @ tak perlu bayar...

camna cara dia eh?? kongsi-kongsi la kat sini wahai sifu2 sekelian..:D

kalo topik ni tak logik delete je la k..jagan marah aku lak..nubie sekadar bertanya je ni :(
 
Sponsored Post

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
dah hujung tahun ni...ada ker sapa2 yg bayar zakat dari hasil [email protected] mmg tak pernah bayar @ tak perlu bayar...

camna cara dia eh?? kongsi-kongsi la kat sini wahai sifu2 sekelian..:D

kalo topik ni tak logik delete je la k..jagan marah aku lak..nubie sekadar bertanya je ni :(
lama tak nampak otai fx ni....
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
ada2 saja la hang ni...:))

hang pi bayar zakat ka dak...
dah ustaz...bayq kat 8 golangan berhak /asnaf ustaz....mcm yg ustaz ajar dlm kelaih agama ari tur...ni dok tunggu kelaih ustaz lagi ni...bila nk mai mengajaq kat mesjid kepala batas ni:D
 

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
dah ustaz...bayq kat 8 golangan berhak /asnaf ustaz....mcm yg ustaz ajar dlm kelaih agama ari tur...ni dok tunggu kelaih ustaz lagi ni...bila nk mai mengajaq kat mesjid kepala batas ni:D
pi dah semalam....:))
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,212
Reaction score
98
Points
80
senang thn nie.. hujung thn masihi dgn hijrah hampir sama...
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Amboiii alim sungguh no hampa...bayag zakat pun nak war war kat satu dunia...:eek::eek::eek:
 

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
Amboiii alim sungguh no hampa...bayag zakat pun nak war war kat satu dunia...:eek::eek::eek:
ish..ish...nak tanya ja..camana prosedur dia...

kan pegawai zakat tanya bisnes apa...
pi cakap trade forex terngaga terlopong lak dia :)):))
 

mokhaan81

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2008
Messages
724
Reaction score
2
Points
15
ish..ish...nak tanya ja..camana prosedur dia...

kan pegawai zakat tanya bisnes apa...
pi cakap trade forex terngaga terlopong lak dia :)):))
betoi...betoi...cakap la main saham br x nganga..:)):)):))
 

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
tak de otai2 ker.....
skali withdraw riban2...x kan x bayar zakat...pelik aku...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register