Zahid diberikan 7 hari untuk keluarkan Umno dari kerajaan PN

CG Sponsors




asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
256
Reaction score
33
Points
30
bagi aku pulak seluruh parti umno ni memang toxic dan patut pupus, sebab diorang diam je time najib balun duit dulu, semua jadi syaitan bisu sebab takut hilang jawatan dunia.
Mmg nak pupus, tapi masalahnya adalah rakyat, sampai 7 prk kasi ph kalah. Teruk betul rakyat.
 
Sponsored Post

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
256
Reaction score
33
Points
30
bagi aku pulak seluruh parti umno ni memang toxic dan patut pupus, sebab diorang diam je time najib balun duit dulu, semua jadi syaitan bisu sebab takut hilang jawatan dunia.
Moralnya, umno takkan pupus. Kau lanyak2 la mcm mana pon, selagi ada melayu sokong, umno akan bangkit. Sbb umno berdiri atas nama bangsa.

Pas berdiri atas nama islam.
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
pada pandangan tok.. klu ditakdirkan umno bergabung dgn PH.. rakyat kompom akan marah.. keputusan yang memakan diri... klu buat PRU tok yakin bersatu akan menang banyak...
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
256
Reaction score
33
Points
30
pada pandangan tok.. klu ditakdirkan umno bergabung dgn PH.. rakyat kompom akan marah.. keputusan yang memakan diri... klu buat PRU tok yakin bersatu akan menang banyak...
Umno dah banyak kelebihan skrg. Buatpe nk nak join ph yg dah buruk di mata rakyat.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,058
Reaction score
820
Points
121
pada pandangan tok.. klu ditakdirkan umno bergabung dgn PH.. rakyat kompom akan marah.. keputusan yang memakan diri... klu buat PRU tok yakin bersatu akan menang banyak...
tu langkah letak pisau kat leher umno tu tok. yang ambe confirm umno takkan buat cam tu.
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
256
Reaction score
33
Points
30
Yg bersuara dan mendesak pon 2 3 petai2. Aku tak rasa la zahid nk layan.
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
256
Reaction score
33
Points
30
tu langkah letak pisau kat leher umno tu tok. yang ambe confirm umno takkan buat cam tu.
Betul tu. Yg petai2 mendesak tu yg Silap2 kena tanam hidup2. Nak keluar parti adalah dipersilakan. Umno tetap akan kuat dgn undi rakyat. Pemimpin boleh ganti, undi rakyat yg paling penting.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,058
Reaction score
820
Points
121
Betul tu. Yg petai2 mendesak tu yg Silap2 kena tanam hidup2. Nak keluar parti adalah dipersilakan. Umno tetap akan kuat dgn undi rakyat. Pemimpin boleh ganti, undi rakyat yg paling penting.
BBNU mana la tau nak kenang jasa UMNO masa kemerdekaan dulu tuan.
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,947
Reaction score
779
Points
121
yg nama2 MP yg sokong non PM (dari 121 MP) tu
ada terselit Wak Jabit dll

yg lain2 xnak DENY or saman malu / saman fitnah ke sumber tu?
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,281
Reaction score
314
Points
46
yg nama2 MP yg sokong non PM (dari 121 MP) tu
ada terselit Wak Jabit dll

yg lain2 xnak DENY or saman malu / saman fitnah ke sumber tu?
dah dinafikan oleh sebahagian besar list tu ..cuma ada sorang dua lgi yg belum nafi ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register