Z&Z Automobile - Menjual Kereta Terpakai & Baru

CG Sponsors




haddrix

Active+ Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
2,680
Reaction score
1
Points
25
Assalamualaikum

Promosi pembukaan kedai-Z&Z AUTOMOBILE

Kami merupakan syarikat 100% milik bumiputera ingin mewar warkan pembukaan cawangan baru kedai kami di Setapak

"0" Downpayment
diskaun sehingga RM4000
High trade in
1 to 1 replacement guarantee
Refinancing service


PERDANA - 4xx
WAJA - 4xx
WIRA - 3xx
SATRIA - 2xx
ISWARA - 1xx
KANCIL - 1xx
KENARI - 2xx
KELISA - 2xx
MYVI - 2XX

Keutamaan kami nk kasi loan lulus dulu, kereta leh pilih kemudian lps loan dh lulus. Tahun 2009 ni loan processing & prosedur ketat sikit so pd yg berminat bagi doc dulu then kitorang akan ejas kasi lulus dulu. dokumen diperlukan:-

- IC
- Lesen
- Payslip 3 Bln
- Bank Statement (Updated)
- EPF Statement
- Pemohon bawah umur 23thn kena 1 guarantor (Parents or adik beradik yg dok 1 umah)


Lokasi - Bersebelahan JPJ Wangsa Maju, bertentangan dengan traffic ligh/simpang ke Danau Kota


aku jarang2 online skang ni...so utk sebarang pertanyaan leh call saya terus 019 955 6661 (Hadi) or just datang terus kedai
 
Last edited:
Sponsored Post

saifulsham

Fun Poster
Joined
Nov 26, 2007
Messages
905
Reaction score
1
Points
15
erm......kedai asal kat mana? macam kenal je nama kedai ni..heheh
 

saifulsham

Fun Poster
Joined
Nov 26, 2007
Messages
905
Reaction score
1
Points
15
mmg sah le...bos ko tuh membe aku...erm....kim salam yer..hahaha
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
...bro ..erk..honda streaM ade tak ...?
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
Assalamualaikum

Promosi pembukaan kedai-Z&Z AUTOMOBILE

Kami merupakan syarikat 100% milik bumiputera ingin mewar warkan pembukaan cawangan baru kedai kami di Setapak

"0" Downpayment
diskaun sehingga RM4000
High trade in
1 to 1 replacement guarantee
Refinancing service


PERDANA - 4xx
WAJA - 4xx
WIRA - 3xx
SATRIA - 2xx
ISWARA - 1xx
KANCIL - 1xx
KENARI - 2xx
KELISA - 2xx
MYVI - 2XX


Lokasi - Bersebelahan JPJ Wangsa Maju, bertentangan dengan traffic ligh/simpang ke Danau Kota


utk keterangan lanjut leh call saya 019 955 6661 (Hadi)
harga2 tu tuk bulan2 ataw downpayment?? :-?:-?
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
Harga2 tu utk kete baru ke 2nd ke 0%?
Aku berminat nak angkat satu utk adik aku
 

haddrix

Active+ Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
2,680
Reaction score
1
Points
25
Harga2 tu utk kete baru ke 2nd ke 0%?
Aku berminat nak angkat satu utk adik aku
Salam sumer, sori coz aku xdpt nk reply pertanyaan korang coz aku jarang online, any query just sms/call aku or datang terus kedai carik aku kt sana....:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register