YouTuber terkenal didakwa mencabul serah diri

CG Sponsors




Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,652
Reaction score
615
Points
126
sorang buat hal jangan pukul rata semua youtuber kaki cabul - netizen
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,089
Reaction score
279
Points
41
laser gak minah tu... hahaha... lawa pun kalau mulut mcm tu xleh go weiii
tu la tu...sbb tu kawan rasa mcm tak leh blah je kes ni...sbb tgk pada karakter ppuan tu mcm agak susah nak percaya...tapi apa2 pun harap ada kebenaran dan tiada siapa pun terinaya atas asbab fitnah dunia...mcm2 skang ni
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,810
Reaction score
2,307
Points
151

Please enter a message with more than 10 characters.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,445
Reaction score
2,530
Points
201
tu la tu...sbb tu kawan rasa mcm tak leh blah je kes ni...sbb tgk pada karakter ppuan tu mcm agak susah nak percaya...tapi apa2 pun harap ada kebenaran dan tiada siapa pun terinaya atas asbab fitnah dunia...mcm2 skang ni
apa yg perempuan tu cakap yg bercanggah bos?
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,466
Reaction score
2,005
Points
201
Mana la ustad2 tak stim
Takkan tepuk sebelah tgn
1608104345540.jpeg
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,671
Reaction score
343
Points
51
Hati2 lah lelaki yg berduit.
Skrg ni masing2 merenyam nak easy way easy life.
Asal ada rupa sikit je senang nak perangkap lelaki berduit.

Yg perempuan tu acah2 malu nak cerita siap sebut Allahu,
Padahal kau cerita kat laman sosial yg orang boleh screenshot kot.
Jadahnye.

Pandai korang ambil kesempatan.

Mentang2 sempadan kena tutup.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register