YouTuber terkenal didakwa mencabul serah diri

CG Sponsors




stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,778
Reaction score
206
Points
43
kawan tgk kes ni mcm tak lekat je...sbb minah yg kata kena cabul tu pun perangai mcm tut je...hahaha...harap kan muka je mulus...tapi duk baca dia punya kenyataan tu mcm banyak bercanggah je
siapa minah tu??? kenapa kata perangai minah tu macam tutt... jangan fitnah bang... bagi link tengok..betul ke tak....
 
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,089
Reaction score
279
Points
41
siapa minah tu??? kenapa kata perangai minah tu macam tutt... jangan fitnah bang... bagi link tengok..betul ke tak....
try google kalau2 ada lagi conversation dia ngan kawan2 isarb clan tu...bagi kawan la...dia maybe betul jadi mangsa...tapi kenyataan dia mcm ada bercanggah2...apa2 pun kawan doakan supaya keadilan bagi kedua2 pihak...perangai mcm tut tu kawan sandarkan kepada kelakuan budak2 muda yg dahagakan perhatian di media sosial...tut la bagi kawan
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,778
Reaction score
206
Points
43
try google kalau2 ada lagi conversation dia ngan kawan2 isarb clan tu...bagi kawan la...dia maybe betul jadi mangsa...tapi kenyataan dia mcm ada bercanggah2...apa2 pun kawan doakan supaya keadilan bagi kedua2 pihak...perangai mcm tut tu kawan sandarkan kepada kelakuan budak2 muda yg dahagakan perhatian di media sosial...tut la bagi kawan
uik, siapa minah tu??????? nk google ape?
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,089
Reaction score
279
Points
41
oh, jumpa dah..... emmmmm.. no komen
takpe...x perlu komen...apa yg mula2 terdetik tu la yg kawan rasa juga...tapi mari kita doakan keadilan dapat dilakukan dan kita semua ni dijauhi fitnah dunia
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,040
Reaction score
2,619
Points
201
Artis utuber..
Didakwa mencabul.. ?

Klo dh dasar suka melepak dgn lelaki..
Berdua²an bersama..

Apa nak dikata ? Dah besar panjang..
Boleh nilai diri sendiri..

Peluang dicabul tinggi..
Sebab sikap x nk jaga diri sendiri..
 

qubs

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
9,577
Reaction score
198
Points
73
Artis utuber..
Didakwa mencabul.. ?

Klo dh dasar suka melepak dgn lelaki..
Berdua²an bersama..

Apa nak dikata ? Dah besar panjang..
Boleh nilai diri sendiri..

Peluang dicabul tinggi..
Sebab sikap x nk jaga diri sendiri..
myb dh biasa lepak
pastu youtuber tu test la
kot2 dpt :ROFLMAO:
myb bkn taste pompuan tu kot
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,466
Reaction score
2,005
Points
201
kita selagi bernama manusia
Semua nya bernafsu heheh

Laki ppuan sama aje
Pak lebai Utuber pun sama
Selagi manusia

yg extraordinary ialah nabi ucop saja
Ppuan cantek goda pun dia rilex aje
Muka plak hensem
Takde plak kene tut dlm jel
 
Sponsored Post
Top
Log in Register