BTC USD 40,675.2 Gold USD 1,863.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Youtube

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
play tapi takde sound... p check speaker dah on ke tak :D .. jgn emo ye bro.. gurau je.

p/s- kisah benar ni..member aku penah keje kat kedai pc.. customer beli pc n kat rumah dia call marah2 kat member aku apsal takde bunyi kat pc dia.. so member aku p la umah dia.. tanya kat customer..' speaker letak mana' .. customer kata 'ada dlm almari'... nak marah pon tak buleh..sbb customer always right :D
 
Sponsored Post

Fareez_Demon

Active Member
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,289
Reaction score
0
Points
20
saya takleh pakai IE

tak tahu nape,bile tekan IE je,secara auto die open new tabs kat firefox
 

Fareez_Demon

Active Member
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,289
Reaction score
0
Points
20
play tapi takde sound... p check speaker dah on ke tak :D .. jgn emo ye bro.. gurau je.

p/s- kisah benar ni..member aku penah keje kat kedai pc.. customer beli pc n kat rumah dia call marah2 kat member aku apsal takde bunyi kat pc dia.. so member aku p la umah dia.. tanya kat customer..' speaker letak mana' .. customer kata 'ada dlm almari'... nak marah pon tak buleh..sbb customer always right :D

saye tak pakai speaker,saya pakai laptop je
 

bardzs

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
90
Reaction score
0
Points
6
play tapi takde sound... p check speaker dah on ke tak :D .. jgn emo ye bro.. gurau je.

p/s- kisah benar ni..member aku penah keje kat kedai pc.. customer beli pc n kat rumah dia call marah2 kat member aku apsal takde bunyi kat pc dia.. so member aku p la umah dia.. tanya kat customer..' speaker letak mana' .. customer kata 'ada dlm almari'... nak marah pon tak buleh..sbb customer always right :D

:))kelakarlah criter benar nih....macam2 dalam kehidupan penuh pancaroba ni....:-?
 

Fareez_Demon

Active Member
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,289
Reaction score
0
Points
20
hang try play mp3
kalo tubit sora tu..ok la tu laptop hang
so...muktamad....mozilla hang yg kong....:-&

reinstall windowx / mozilla sekali lagi laaa ;) :)cgrock

ok bro,thanks...

jadi memang mozilla ni la yg bengong
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ok bro,thanks...

jadi memang mozilla ni la yg bengong

kalo hang pakai mozilla ... hang update je. Klik kat Help >> Check for updates. IsyaAllah dia akan bagi the latest nyer patch.. Tp digalakkan pakai IE ver 7 so x le byk kerenah sgt.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register