BTC USD 32,683.6 Gold USD 1,784.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Youtube

Fareez_Demon

Active Member
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,289
Reaction score
0
Points
20
harap saudara serta saudari sekalian bleh tolong saya...sudah sebulan youtube tak leh bukak{tak der suara bila bukak}?Mengapa?apa patut saya buat:-?

jika topik ni tak menepati section silalah move:(
 
Last edited:
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ko bukak youtube tu kat opis ke umah? kalo opis maybe admin network ko dah block web tu
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
yaa kalau kat tempat kerja.. maybe dah kene block... bos suruh buat kerja time opis hour tu :D
 

Fareez_Demon

Active Member
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,289
Reaction score
0
Points
20
yaa kalau kat tempat kerja.. maybe dah kene block... bos suruh buat kerja time opis hour tu :D

saya bukak kat umah bro:D

saya boleh bukak,bila tekan buatng "play" dia bley jalan cam biasa

tapi takde suara...
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
saya bukak kat umah bro:D

saya boleh bukak,bila tekan buatng "play" dia bley jalan cam biasa

tapi takde suara...

ko n i isk.. cakap biar arr terang.. kalo xde sound tu hang check arr sound card hang. xpun speaker hang ke
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
saya bukak kat umah bro:D

saya boleh bukak,bila tekan buatng "play" dia bley jalan cam biasa

tapi takde suara...

pakai mozilla ek
kekadang musang terbakaq tu tak ropa klia


**hang cuba play pakai internet explorer plak... :cool:
 

bardzs

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
90
Reaction score
0
Points
6
Try tengok kat speaker tu....betul2 tu...guna IE jer...jgn guna Mozilla ..nnt kena install sulu plug in....cuba dulu....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register