Telco Yoodo Tawar Promosi Langganan Data Berganda Bermula Disember 2020

CG Sponsors




Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
25,798
Reaction score
3,793
Points
236
Yoodo kini telah mengumumkan promosi terbaru mereka, dinamakan sebagai Double Special Data Promotion. Melaluinya, Yoodo menawarkan kuota data berganda untuk pembayaran harga yang sama. Promosi Yoodo ini adalah bermula 1 Disember 2020 kelak, dan tertakluk untuk pakej langganan dengan 5GB data dan ke atas. Yoodo tidak mengatakan bilakah promosi ini akan tamat. Dengan promosi ini, sebagai contoh anda boleh menikmati data sebanyak 10GB untuk RM25 – berbanding kini yang perlu membayar RM25 untuk hanya 5GB sahaja.

Yoodo turut mengatakan yang mana promosi 20GB untuk RM20 turut akan ditamatkan pada 30 November 2020 kelak. Bagi anda yang menggunakan Yoodo, boleh melakukan perancangan langganan anda, dan mendapatkan lebih data bermula 1 Disember 2020 kelak.

Yoodo-Double-Data-950x672.jpg

Sumber asal https://www.yoodo.com.my/double-special/
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
36,431
Reaction score
2,434
Points
206
mahalnya harga data.
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,633
Reaction score
358
Points
141
masih x berbaloi..
Tunetalk bayar RM16.67, dpt 10GB data sebulan..
lepas tu basic data pon ade..
siap bole call lagi tanpa beli pakej call..
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,687
Reaction score
657
Points
171
aku pakai uh unlimited, RM30 jer.. unlimited hostpot juga ( sendiri )
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,691
Reaction score
620
Points
116
rate dia biasa je ..aku pakai yoodo sbb speed xde cap ... kecuali abes kuota..
plan 100gb + 2000 minit talktime @ RM110 sebulan

mcm2 dh try... ada yg unlimited tapi speed capping

ni sekarang punya dari speedtest dan fast.com yoodo aku
Screenshot_20201123_095910_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
Screenshot_20201123_101519_com.android.chrome.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register