ym problem

CG Sponsors




puterasizuka

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2008
Messages
482
Reaction score
1
Points
15
salam,
semenjak dua menjak nie aku rasa bukan aku sorang je yang menghadapi masalah ne..
aku rasa rata2 pengguna BB celcom xleh nak login ke ym melalui platformnye...
sso ada x sape2 yang tau camne nak login YM selain
ebuddy?? senaraikan pls...
 
Sponsored Post

puterasizuka

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2008
Messages
482
Reaction score
1
Points
15
tima kasih en rhoma...
semoga suara anda semakin merdu..
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
salam,
semenjak dua menjak nie aku rasa bukan aku sorang je yang menghadapi masalah ne..
aku rasa rata2 pengguna BB celcom xleh nak login ke ym melalui platformnye...
sso ada x sape2 yang tau camne nak login YM selain
ebuddy?? senaraikan pls...
kat mana koordinat sedara?bile aku kat opis kat damansara bukan takat ym problem, tapi internet stimiks static PPOE pon keep disconnecting jek...
rasa bukan takat mobile blotben je, wired blotben pon sama gak...

aku balik banting ok lah plak connectionnye...bleh la ngorat2 gune ym malam2 tanpa gangguan...:D
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
mmg masalh klu pakai bb sekom ni klu nak ber 'YM'...
download trilian tu...tp tu pun kekadang ssh nak login gak...

pakai jer ebuddy..
huahuaah....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register