BTC USD 63,702.5 Gold USD 1,769.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

YM id jersperyck kena hack - JANGAN BERURUSAN JUAL BELI LR !!!

keretalama

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 17, 2006
Messages
10,676
Reaction score
32
Points
120
salam semua warga CG...sempatkan masa jugak aku buka thread ni nak bagi tau kekawan semua jgn berurusan dgn YM jasperyck. Tuan empunya YM ni ada di Korea sekarang dan semalam dia bagi tau aku yang YM dia kena hack. Harap2 berhati2 semua jgn sampai kena scam.
 
Last edited:
Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
uishh...ramai kna hack baru2 ni..
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
nak kene lebih berjaga2 dan melipatgandakan security pc ni..
 

sedanfx

Passed Away
Paid Membership
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
patut td dia offer nk jual LR, nasib la kawe kata rate 3.00 kawe ambik... haha
 

keretalama

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 17, 2006
Messages
10,676
Reaction score
32
Points
120
Sekarang dia dalam proses mengayat klien2 dia yang ada dalam list YM dia...adoiiii ...mesti banyak dia dapat ni. Korang kalau ada jalan bantu sikit kasi dia tak berfungsi dah dgn YM tu.Owner asal dia Jasperyck - 012-2785441 ada di Korea.
 

firstmuska

Active Member
Paid Membership
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,427
Reaction score
6
Points
25
Yaaa hampir terkena dgn si pencuri ym jasper... Siot... Dia nak beli 10k lr ... Tp dia mintak batch no... Pelik aku... So pd yg lain sila berhati2
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register