BTC USD 33,640.8 Gold USD 1,781.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

News Telco YES4G Kasi Up Percuma SIM kad dengan 40GB Sah 60 Hari

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
tp pelik kan berlambak org jual modem mod kat shopee...telco ni saje kasi can ke camne..

kena tgk modem mod tu modified firmware atau modified hardware...kalau modified hardware, rasanya mmg susah nak detect sbb telco akan nampak as mcm satu device je guna internet tu...kalau firmware maybe ada leak...so telco boleh detect
 
Sponsored Post

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,088
Reaction score
237
Points
73
kena tgk modem mod tu modified firmware atau modified hardware...kalau modified hardware, rasanya mmg susah nak detect sbb telco akan nampak as mcm satu device je guna internet tu...kalau firmware maybe ada leak...so telco boleh detect

owh mcm tu so yg jual modem modded tu mesti hardware kan..
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
owh mcm tu so yg jual modem modded tu mesti hardware kan..

tak tentu bos...ada seller jual modem modified software...ada yang modified hardware...kena tanya betul2 seller...
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,927
Reaction score
671
Points
126
owh mcm tu so yg jual modem modded tu mesti hardware kan..
mod hardware :- tambah external antenna connector, bypass battery mi-fi
mod software :- tukar imei smartphone, time to live, update firmware
 

Abdul wahob

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
8,046
Reaction score
49
Points
70
Kehebatan YES 4G ialah mereka satu-satunya pengendali talian mudah alih yang menggunakan kawasan sekolah sebagai tapak pemancar

YES 4G menggunakan spektrum LTE band 38, 40 dan 20.
Bro yg rm30 prepaid tu ada free col ke mana2 telco ke
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,927
Reaction score
671
Points
126
142756948_4168181049896452_2322048472178062203_o.jpg

kompaun RM50 kerana bypass unlimited kouta pakai modem mod
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,927
Reaction score
671
Points
126
20.png

lte band 20 waktu pagi yang cerah.
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,927
Reaction score
671
Points
126
KasiUP-B40-001.jpg.webp

Screenshot_20210326-214234.png
Screenshot_20210326-214616.png

Nikmati data 4G sehingga 40GB percuma!
Ekslusif bagi semua rakyat B40 hanya dengan yes.
Dapatkan kad SIM percuma terus ke rumah anda.
Tak perlu keluar rumah pun

*Tertakluk terma & syarat*
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,927
Reaction score
671
Points
126
yes penipu scamer

tak dapat pun sim kad percuma dengan data percuma
 
Last edited:

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,927
Reaction score
671
Points
126
kemaskini : yes penipu scamer
daftar belajar dari rumah tapi data terus masuk perihatin b40
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register