News Telco YES tawar pakej 'Kasi Up' beri peluang pengguna nikmati pulangan wang tunai

CG Sponsors




notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,655
Reaction score
615
Points
126
Yes Menawarkan Kad SIM Prabayar RM1 Melalui Shopee – 10GB Data LTE, Penghantaran Percuma
Yes telah pun memperkenalkan pelan prabayar baru dinamakan Yes Kasi Up, dimana melaluinya mereka menawarkan pelan 10GB pada harga langganan RM15 sebulan.
up.png


Kini, selari dengannya, Yes turut menawarkan promosi khas melalui Shopee, dimana pengguna boleh mendapatkan kad SIM prabayar Yes pada harga bayaran RM1 sahaja. Menariknya, Yes turut menanggung kos penghantaran, sekaligus membolehkan anda mendapatkan kad SIM berkenaan pada harga RM1 tanpa sebarang caj tambahan.
YES-Kasi-Up-Shopee-950x950.jpeg

Melalui penyenaraian pihak YES, ia turut hadir dengan data sebanyak 10GB, serta masa penggunaan selama 30 hari lamanya.

Bagi anda yang berminat, boleh mendapatkan kad SIM Yes ini pada harga RM1 melalui Shopee hari ini, dan mengaktifkannya sendiri apabila menerimanya kelak – serta menikmati data 10GB.

Beli : Yes Kasi Up di Shopee
 
Sponsored Post

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
May 29, 2008
Messages
12,073
Reaction score
2,636
Points
201
Yes Coverage tak power..

Prefer umobile lagi..
Unlimited call, unlimited data..

Kwsn² tertentu je problem..
Tp overall klo dh ke bandar sikit..
Mmg cover..
 
  • Like
Reactions: fms

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,677
Reaction score
366
Points
141
Yes Coverage tak power..

Prefer umobile lagi..
Unlimited call, unlimited data..

Kwsn² tertentu je problem..
Tp overall klo dh ke bandar sikit..
Mmg cover..
btol laa tu melainkan kita statik..
tapi rasanya YES xleh nak tethering..
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,655
Reaction score
615
Points
126
btol laa tu melainkan kita statik..
tapi rasanya YES xleh nak tethering..
boleh hotspot dari smartphone
pantang YES jangan masuk router. telco lain blok imei YES blok sim kad
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,677
Reaction score
366
Points
141
boleh hotspot dari smartphone
pantang YES jangan masuk router. telco lain blok imei YES blok sim kad
aku cek mmg dah bole..
pakej RM15 tu full speed dan hotspot pon ikut data yg diberi..
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,655
Reaction score
615
Points
126
up.jpg

Inilah yang terjadi jika kamu bypass kouta hotspot yes unlimited
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,009
Reaction score
742
Points
121
View attachment 332639
Inilah yang terjadi jika kamu bypass kouta hotspot yes unlimited
Yes ni mmg betul2 strict. Telko lain pun tau je ada org bypass hotspot, tapi diorg biarkan je dulu.

Nak x nak satu hari nanti sim yg selamat utk hotspot cumalah unifi bebas/air dan digi infinite.
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,655
Reaction score
615
Points
126
band 20 loading u tube semput
band 40 upload lagi teruk dari webe
 
Last edited:

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,070
Reaction score
234
Points
73
Yes ni mmg betul2 strict. Telko lain pun tau je ada org bypass hotspot, tapi diorg biarkan je dulu.

Nak x nak satu hari nanti sim yg selamat utk hotspot cumalah unifi bebas/air dan digi infinite.
tp pelik kan berlambak org jual modem mod kat shopee...telco ni saje kasi can ke camne..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register