BTC USD 49,597.8 Gold USD 1,690.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Yang Pelik dan Menarik....hehehhee

CG Sponsors




insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Gambar2 ni aku rakam sendiri....dlm tahun ni jugak, kebetulan ternampak :D


jom....kita tgk sama2.....:D

sori ler, kualiti gambar tak brp cantik....guna camera henpon je ni....:">





Motor dgn no plat paling besar di Malaysia kot ni....dr jauh dh nmpk no plat dia....:)) :))

Aku terserempak dgn motor ni kat area Seri Kembangan.....:D




Kocik la plak gambo ni......:p

ni lak aku ambik kat Giant Taman Impian Ehsan, Balakong....masa ni tgh krisis kekurangan gula (sblm posa ari tu)....aku tgh cari gula la jugak masa ni....

aku rasa...org yg tulis ni...org Kelantan kot....sbb sebutan TERHAD adalah TERHAK....di kelantan....:)) :eek:
 
Sponsored Post

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
heh...kak insyi mmg lawak
 

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
ni aku up lagi. aku ambik gambar ni bulan lepas.....

 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
heh...kak insyi mmg lawak
yg no plat motor tu....adusss.....terkejut kitorg masa tgk tu.....:)) :))

besar betul.....kalau smer no plat besar gitu, senang keja JPJ....:))
 

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
mesti kak insyi ni duk kat area ni. org cina ni memang selalu lalu kat kawasan tu...
 

eein80

Active Member
Joined
Aug 15, 2010
Messages
2,189
Reaction score
19
Points
25
JPJ pun x leh nak kata ape.... Cukup jelas, tak kecik, tak besar.. Tapi Bapak Beasar!!!!
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
lagi...!!!
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
ini btl2 besar ... jpj tak mare ke ? :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register