To Sell Yang mana lagi hebat? Sensaring atau Vibratoring? *Suami Isteri shj.

CG Sponsors




abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Diperkenalkan kepada anda , dua produk yang memberikan kesan secara langsung hubungan suamai isteri anda. Produk ini boleh di dapati di dalam dua jenama namun mempunyai fungsi dan kualiti yang sama.

SENSARING (RM39.90)
RM7 pos laju




Sensa Ring Vibrator dicipta khas bagi merancakkan lagi hubungan suami isteri. Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi, ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan yang maksimum bagi setiap wanita. Dengan bahan silikon dari kualiti tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama, ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.

Gegaran yang terhasil mampu membuatkan pasangan suami isteri menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi. Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas Sensa Ring Vibrator mampu mengaktifkan clitoris wanita, sekali gus menciptakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Selain itu Sensa Ring Vibrator menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi si suami.


Dicipta khas bagi melazatkan lagi hubungan suami isteri.

Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi.

Mengaktifkan clitoris wanita.

Mempercepatkan klimaks wanita.

Melambatkan ejukasi agar tahan lebih lama.

Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang.



VIBRATOR RING (RM33.00)
RM7.00 pos laju







Sexual Enhancement
For Men:

* Harder Erections
* Improved Performance
* Increased Sexual Stamina
* Explosive Orgasms

For Women:

* G-Spot Stimulation
* New Sexual Pleasures
* Clitoral Stimulation
* Intense & Sensual Orgasms

Jika berminat boleh bank in kepada maybank account (112184076753) dan sms nama dan alamat ke 012-2987757. Terima kasih.
 
Sponsored Post

abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Stok Vibrator ring hanya ada 10 units sahaja.. siapa cepat dia dapat!!!!
 

abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Baru tadi ada bakal pengantin bulan 12 ni.. terus ambil dua, hmmm... power tu... jgn tak bangun tido sampai tengahari terpacak dah la..
 

abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
If you have been considering getting a cock-ring but feel like they might be a little bit too "hard core" for your sex life, these teeny weenie Vibrating Condom Rings might be just the things to slip into the sack with. This small, flexible cock-ring is made of a stretchy jelly material and topped with a nubby protrusion set to rub on her clit while getting it on. Inside the nub is a teeny motor with a one-touch button that vibrates the ring, the cock, and the clit in question all at once. This small motor cycles through different types of vibrations every 10 seconds or so; solid vibrations, long bursts, short bursts, random bursts, the whole gambit. The bullet is easy to turn on and off with a button on the side of the toy. Even better, when the batteries begin to wear down, they are replaceable!! Takes two LR1130 Alkaline button-cell batteries (about half the size a traditional button cell— currently attempting to stock) or one Button Cell Battery (which is very difficult to get out once you put it in, but it will work in a pinch).
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
aku rasa sensa ring....
 

schrolll

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,535
Reaction score
0
Points
20
takde sample nak try dulu ke...he he he
 

abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Boleh dapatkan jer.. yang imported tu murah sket.
 

abg_x

Banned
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Diperkenalkan kepada anda , dua produk yang memberikan kesan secara langsung hubungan suamai isteri anda. Produk ini boleh di dapati di dalam dua jenama namun mempunyai fungsi dan kualiti yang sama.

SENSARING (RM39.90)
RM7 pos laju




Sensa Ring Vibrator dicipta khas bagi merancakkan lagi hubungan suami isteri. Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi, ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan yang maksimum bagi setiap wanita. Dengan bahan silikon dari kualiti tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama, ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.

Gegaran yang terhasil mampu membuatkan pasangan suami isteri menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi. Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas Sensa Ring Vibrator mampu mengaktifkan clitoris wanita, sekali gus menciptakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Selain itu Sensa Ring Vibrator menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi si suami.


Dicipta khas bagi melazatkan lagi hubungan suami isteri.

Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi.

Mengaktifkan clitoris wanita.

Mempercepatkan klimaks wanita.

Melambatkan ejukasi agar tahan lebih lama.

Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang.



VIBRATOR RING (RM33.00)
RM7.00 pos laju







Sexual Enhancement
For Men:

* Harder Erections
* Improved Performance
* Increased Sexual Stamina
* Explosive Orgasms

For Women:

* G-Spot Stimulation
* New Sexual Pleasures
* Clitoral Stimulation
* Intense & Sensual Orgasms

Jika berminat boleh bank in kepada maybank account (112184076753) dan sms nama dan alamat ke 012-2987757. Terima kasih.


 
Sponsored Post
Top
Log in Register