BTC USD 32,991.9 Gold USD 1,781.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Yang buat Dropship guna AliExpress Software Ni Paling BEST!

Mohamad Alkarim

Freshie
Joined
Apr 20, 2012
Messages
26
Reaction score
0
Points
3
Sape-sape yang buat dropship guna Aliexpress software ni paling best aku rasa untuk guna buat kajian.

Software ni >>> ALIINSPECTOR <<<

Orang biasa guna aliexpress ni untuk cari produk2 hot yang boleh jual pada harga yang lagi tinggi. Ada yang jual kat ebay, shopify, bla..bla..
banyak lagi platform untuk jual barang2 dropship ni..guna kebijaksanaan.

Apa yang best software ni? Tengok demo ni..


Kenapa tak rugi kalau anda dapatkan software ni???:-?:-?:-?

# Software 3-in-1 Jimat Masa - pendek kata software ni sangat membantu anda untuk jimatkan masa buat kajian produk dan hanya fokus pada pemasaran dan jualan sahaja. Cari dan jual.

# Bayaran Sekali Seumur Hidup - tak payah perlu pening kepala nak bayar tiap2 bulan atau tiap2 tahun macam software lain..sekali bayar jer dah cukup.

# Boleh install dari 3 - 10 pengguna - untuk korang yang ada team, standard license jer dah boleh guna untuk 3 orang. so lagi senang untuk anda yang ada team ni nak buat kerja. Bila ada teamwork semua kerja jadi lagi mudah.

# Percuma Update Seumur Hidup - dah la bayar sekali seumur hidup, kalau ada update pun dah tak perlu nak risau sebab update memang auto dapat seumur hidup selagi anda guna.

# Jaminan wang dikembalikan ada - ha! ini paling penting..kalau anda rasa tak berbaloi lepas dapatkan software ni atau anda rasa software ni langsung tak membantu anda dalam kerja-kerja anda..request je refund. Tak banyak tanya terus pulang. Sebab hanya yang betul2 nak manfaatkan software ni jer perlu guna. yang nak main2 tu tak perlu bazir wang pun.

# Latihan turut disediakan - kalau tak pandai nak guna tutorial..demo semua di sediakan..malah support untuk tengah guna pun diberikan. Tak tahu terus tanya jangan buat tak tahu. Biar malu bertanya jangan malu sebab tak tahu buat langsung!




So,ini masa anda jimatkan masa untuk buat kajian produk laku keras di Aliexpress dengan software Ali Inspector ni.. >> KLIK SINI <<:)cgrock:)
 

CG Sponsors




Top
Log in Register