Yahudi tipu kita daging dan susu kambing kegemaran Nabi Muhammad SAW

CG Sponsors




Sponsored Post

Nizam Safuan

Account Locked as requested
Joined
Aug 29, 2008
Messages
919
Reaction score
50
Points
20
minum soya bagus sebenarnya. ada agen anti nyanyuk dlm soya. yg ni pun kita kena tipu ngn yahudi kaaa? :D
 

Nizam Safuan

Account Locked as requested
Joined
Aug 29, 2008
Messages
919
Reaction score
50
Points
20
minum kopi pun bagus. cafein yg ada dlm kopi boleh meng'online'kan semula saraf2 yg tersumbat dlm badan. keluarga aku kt johor hari2 minum kopi pagi petang siang malam. kopi yg natural tau, bukan kopi synthesize mcm nescafe tu. hok tuuuu mmglah tiruan. sbab tu aku minum nescafe boleh sakit kepala. tiruan rupanya. kena tipu lagi ngn yahudi huhuhuhu
 

copyfx

Fun Poster
Joined
Jul 23, 2012
Messages
792
Reaction score
1
Points
15
memang pun....kawan sy semua percaya mkn kambing mabok la peningla...tp sy mkn bhgn dada habis...xde apa2 pun ...sedap lg tu...memg feveret sy daging kambing....hipokrit sapa mkn pening2...daging lembu lg byk kolesterol....
 

mydesk

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
4,997
Reaction score
15
Points
25
Saya sekarang ni dah bertukar minat minum kopi pulak, tak tahu pasal apa... Macam dah kena pada masanya...

Coke memang boleh buat org ketagih, saya pernah kena dulu, nsib baik tak parah....

T. kasih TT kerana kongsi info... :)cgrock
 

azrulazman

CG Top Poster Club
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,406
Reaction score
150
Points
128
Kambing zaman skrg tk elok makan pun. Sbb byk kambing suntik.
 

G.Spicy

Super Active Member
Joined
Mar 19, 2011
Messages
5,850
Reaction score
57
Points
70
Balik-balik Yahudi juga yang kena. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register