Yahama lancar Y15 V2 @ RM8,168

Recommended Brokers


Latest Threads

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,100
Reaction score
1,204
Points
196
kalau loan dapat macam-macam gift.
cash buat tak layan je.

hahaha memang kaki penipu cinabeng ni.
 
Sponsored Post

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,032
Reaction score
203
Points
73
kalau loan dapat macam-macam gift.
cash buat tak layan je.

hahaha memang kaki penipu cinabeng ni.
mau untung lebih maaa...

den beli pn 2017 haritu.

Dp 4.5k + Rm305 (24month) = Rm11,820 (Loan kedai)

OTR kalau cash masa tu dalam RM9.3k-9.6k
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,810
Reaction score
1,934
Points
176
 

protozuaqs

Super Active Member
Joined
Oct 11, 2007
Messages
9,715
Reaction score
107
Points
73
ada satu kedai kat kelang jual cash rm8888 kedai melayu.....
aku suruh adik aku tgk2 esok.....kalau lc v6 rm6500...

kalau dia jual cash baik aku beli cash jer...

kot2 kalau beli nanti boleh modified cover set jadi macam ni...
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register