BTC USD 37,965.0 Gold USD 1,797.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

XPAX simpack no keluarga update no baru(TAMBAH RM8 DAPAT TOPUP RM10)

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
XPAX SIMPACK
014-5117351
014-5117352
014-5117353
014-5117354
014-5117355(no nie rm10)(SOLD)
014-5117356

014-5031253
014-5031254
014-5031255
014-5031256
014-5031257

014-5034093
014-5034094
014-5034095
014-5034096
014-5034097

1-4 simpack rm8.50 satu
kalu ambik 5 sekeluarga rm8.00 satu
post+rm3.00(pos express)

kalu register dengan aku
tambah rm 8.00 aku akan topup kat no register tu rm10.00 lagi

(topup sedia ada cuma rm5,kaubayar lg rm8 aku topup rm10 jadi baki topup akan jadi rm15 )
jelas kalu tak jelas boleh sms/call aku

nak register boleh bg nama penuh,no ic,alamat
berminat pm or sms/call
0139096333
:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
mari mari couple boleh beli no ni senang nak ingat cume beza no hjung jer
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
beli untuk wife,anak anak pun boleh satu keluarga no same
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
kalau couple jadi bini 4 skali okla..
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Apsal enam jer nombor dier..?
 

noOb

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2007
Messages
3,016
Reaction score
15
Points
25
aik,6digit je?ni style bru ke?
hehe
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
ok dah update smula sorry silap taip td nak cepat
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
takde yg berminat ker
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register