BTC USD 60,316.4 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others xpasal2 aku kne tuduh bke web lucah...*&^%$!!

ciluncai

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2010
Messages
174
Reaction score
3
Points
15
aku bke cg dkt opis td..time lunch la..xsdr yg bos dok skodeng aku..tgk dok mengomen dkt cg..tetiba bos aku terjah..hadoii,ckp aku tgk web lucah..aku bgtau la cg ni bkn web lucah..tp dia ckp,nper byk avatar pompuan separa lucah ni..aku ckp la mana aku tau..:))..last2..bos dh sekat akses cg dkt opis aku...YESSS..terbaeekkk la....gne la lg avatar SOPAN mcm tu...:)cgrock
 
Sponsored Post

arjan

Fun Poster
Joined
May 14, 2010
Messages
570
Reaction score
11
Points
15
aku bke cg dkt opis td..time lunch la..xsdr yg bos dok skodeng aku..tgk dok mengomen dkt cg..tetiba bos aku terjah..hadoii,ckp aku tgk web lucah..aku bgtau la cg ni bkn web lucah..tp dia ckp,nper byk avatar pompuan separa lucah ni..aku ckp la mana aku tau..:))..last2..bos dh sekat akses cg dkt opis aku...YESSS..terbaeekkk la....gne la lg avatar SOPAN mcm tu...:)cgrock

ko layan avatar sapa eik:)):)):))
 

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,296
Reaction score
70
Points
120
aku bke cg dkt opis td..time lunch la..xsdr yg bos dok skodeng aku..tgk dok mengomen dkt cg..tetiba bos aku terjah..hadoii,ckp aku tgk web lucah..aku bgtau la cg ni bkn web lucah..tp dia ckp,nper byk avatar pompuan separa lucah ni..aku ckp la mana aku tau..:))..last2..bos dh sekat akses cg dkt opis aku...YESSS..terbaeekkk la....gne la lg avatar SOPAN mcm tu...:)cgrock

Pastu...ramai pulak pengedar brg2 seksual kat sini...lagi ler nampak cam porn site...:)):))
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
keh keh keh..salah sendiri tak kaber line
 

lan_mcd

Active Member
Joined
Sep 2, 2010
Messages
1,230
Reaction score
55
Points
30
aku bke cg dkt opis td..time lunch la..xsdr yg bos dok skodeng aku..tgk dok mengomen dkt cg..tetiba bos aku terjah..hadoii,ckp aku tgk web lucah..aku bgtau la cg ni bkn web lucah..tp dia ckp,nper byk avatar pompuan separa lucah ni..aku ckp la mana aku tau..:))..last2..bos dh sekat akses cg dkt opis aku...YESSS..terbaeekkk la....gne la lg avatar SOPAN mcm tu...:)cgrock

moral of the story ~ time keje buat la keje... jgn dok layan tenet lak... :)paid:)paid

**pesanan utk diri aku sendiri gak.. lalala
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,578
Reaction score
167
Points
128
if bos tak bg, jangan la buka internet
bos ko sekat bukan sbb gamba lucah

tapi sbb kau guna internet time opis hour
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
abam guts_x perlu disalahkan da... anuarul wakakka
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
nasib bro la :eek: ... kat opis kena cover sikit :))
 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,260
Reaction score
22
Points
35
hahahahahhahaha...
kesian..
nsb baek aku duk bilik sndr...
hehe...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register