XOX Com Sdn Bhd (709922-X) xox.edymium.com

CG Sponsors




xox010

Junior Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
Anda ada pakai handphone?

Adakah phone bill beban anda?

Kini, tak perlu bayar phone bill lagi, cari 10 orang kawan pakai XOX sama-sama,
tiap-tiap bulan u pakai FREE~~~


Prepaid Dymium-XOX



Tahukah anda?

1. Malaysia mempunyai 29 juta pengguna handphone, sebanyak 80% adalah pengguna prepaid.
2. Jumlah penggunaan handphone pada tahun 2009 lebih daripada RM 25 ribu juta.
3. Setiap tahun syarikat telekomunikasi MENJANA keuntungan RATUSAN JUTA dan bertambah setiap tahun TANPA GAGAL.
4. Setiap tahun RM100juta hingga RM300juta dibelanjakan oleh setiap syarikat telekomunikasi di Malaysia untuk tujuan PENGIKLANAN.
Antaranya :
- Akhbar Harian, Majalah
- TV, Radio dan Sumber Internet.
- Billboard ( Papan Iklan )
- Sponsorship ( Penajaan ) Cth : Sukan.
- Dll.


Siapa yang bayar semua ini?
ANDA...

XOX adalah sebuah syarikat pengendali TELEKOMUNIKASI baru yang menawarkan perkhidmatan telekomunikasi kepada pelanggan dengan kadar yang menarik serta pembayaran yang flexibel.

XOX telah dianugerahkan no mudah alih 010 oleh MCMC. Dengan liputan yang meluas diseluruh negara. XOX menawarkan perkhidmatan dari GSM, GPRS, 3G sehingga 3.5G.

Kini, dengan bergabungnya XOX dan DYMIUM, Pelanggan akan menikmati lebih banyak faedah menarik dari masa ke semasa….



XOX Charges

Same Network (XOX-Celcom)

Call : 15 sen / min (30 sec/block)

SMS : 5 sen / sms

other network(Digi, Maxis)

Call : 18 sen / min (30 sec/block)

SMS : 10 sen / sms





XOX Edymium Income Program

Direct Sponsor : RM 6

Apabila anda jual prepaid ini kepada kawan-kawan anda, anda dapat RM 6 seorang.


TOP UP ROYALTY = pendapatan dari topup kawan-kawan anda sehingga 6 level.

1st level = 10%
2nd level = 2.5%
3rd level = 1.25%
4th level = 0.5%
5th level = 0.625%
6th level = 0.625%


Merujuk kepada statistik, purata perbelanjaan hanphone oleh rakyat malaysia adalah RM 80 sebulan.

Bayangkan jika anda sponsor 10 orang sendiri, mereka juga memperkenalkan 10 rakan mereka pakai XOX prepaid ini. Jika semua orang pakai RM 80 tiap-tiap bulan.


Level 1 (RM8) x 10 (10 org topup RM 80) = RM 80

Level 2 (RM2) x100 (100 org topup RM 80) = RM 200

Level 3 (RM1) x1,000 (1000 org topup RM 80) = RM 1,000

Level 4 (40sen) x10,000 (10,000 org topup RM 80) = RM 4,000

Level 5 (50 sen) x 100,000 (100,000 org topup RM 80) = RM 50,000

Level 6 (50sen) x 1000,000 (1,000,000 org topup RM 80)= RM 500,000



Anda boleh menerima jumlah topup bonus sebanyak RM 555,000 setiap bulan jika network anda berjalan seperti yang dinyatakan.

Tidak mungkin dapat menjana RM 550,000 sebulan? Ada kemungkinan...

Malaysia kini ada 29 juta pengguna handphone, 80% pengguna prepaid, iaitu 24 juta orang. Plan ini baru mula, kami perlu leader dari semua tempat untuk tackle market ini.


Pendaftaran:
Harga asal RM 188, sekarang promosi, hanya RM 150 sampai 28hb Feb.

anda akan dapat:

1. XOX 3G SIMPACK preloaded dengan RM 85.00 credit
2. 2800* FREE SMS ke XOX & Celcom.
3. Gelang Magnetic E-Dymium bernilai RM 100.
4. 1 akaun perniagaan XOX edymium.


Program ini baru start pada 15hb Januari 2010. Dengan membuat panggilan sahaja sudah dapat menjana pendapatan pasif.

Untuk penerangan lebih lanjut, sila hubungi:

Eric
010-3254200
MSN : [email protected]
YM : xox_eric

Berbaloi memang Bebaloi …

[/SIZE]
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

miskinenator

Active+ Member
Joined
Nov 3, 2006
Messages
3,040
Reaction score
6
Points
30
nak topup camne?

guna celcom punya topup boleh ke?
 

xox010

Junior Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
nak topup camne?

guna celcom punya topup boleh ke?
Sekarang boleh topup online ataupun kat stockis.

Epay dan petrol station tengah nego, akan datang.

Celcom mia tak sama, tak boleh.
 

xox010

Junior Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
Majlis Perlancaran XOX Edymium Program









 

student

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jun 8, 2008
Messages
4,722
Reaction score
19
Points
25
taja 10 org dapat free calling?

ni prepaid atau postpaid?
 

gunnerz82

Active Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
1,322
Reaction score
6
Points
25
ini prepaid...

1st level bonus 10%, jadi 10 orang pakai u memang sudah tak perlu bayar...

ini klu semua org guna jum yg sama. cth kat atas ialah rm80 sebulan. klu x sama, maka xleh kata ada downline 10 org, dh dapat panggilan free. apapun. leh buat duit gak nih.:)cgrock
 

BOCEH

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
28,330
Reaction score
78
Points
120
bagus2
mesti pilih
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
macam menarik....bagi aku tau detail...nak paham betul2 plan...
 

teekee

Freshie
Joined
Jan 7, 2010
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
TT kat luar sharing XOX :D:D ape2 nanti tt akan ceritakan...:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register