Xiaomi Akan Lancarkan Mi TV 5 Pro Bersaiz 100-Inci

CG Sponsors




Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,728
Reaction score
3,220
Points
236
Di China, Xiaomi mempunyai banyak variasi televisyen pintar. Daripada variasi yang biasa, pro, sehinggalah dalam siri Redmi. Antara yang terbaru adalah Xiaomi Mi TV 5 dan Mi TV 5 Pro. Variasi Pro ketika dilancarkan tahun lepas, hanya mempunyai tiga pilihan saiz – 55″, 65″, dan 75″. Kesemua televisyen ini adalah televisyen yang menggunakan teknologi paparan quantum dot QLED dan menyokong resolusi sehingga 8K.

Terkini, di Weibo Xiaomi TV – mereka mengumumkan yang akan hadir dengan variasi televisyen lain pula. Ia akan kekal menggunakan teknologi yang sama dengan Mi TV 5 Pro, iaitu QLED. Spesifikasi juga dikatakan akan sama, iaitu memori 4GB RAM, storan dalaman 64GB, dijana cip pemproses Amlogic T972, menyokong resolusi 8K, HDR10+, Dolby Audio, dan menjalankan sistem operasi Xiaomi PatchWall. Tetapi saiz untuk televisyen baharu ini adalah mencecah 100-inci.

Kita mungkin akan dengar lebih maklumat pada hari ini. Sama-sama kita nantikan.



Sumber asal https://www.weibo.com/2950733213/Ix...&mod=weibotime&type=comment#_rnd1583726169164
 
Last edited:
Sponsored Post

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,442
Reaction score
108
Points
73
mega size tv harga mesti yahudi punya ni, harap2 harga laser projektor jatuh mendadak, jadi lebih baik pakai projektor, plg best portable, bawak je mana2
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,728
Reaction score
3,220
Points
236
100" mega tv dah lama wujud, rasa dah hampir 5 - 6 tahun .. tp masa tu xder fungsi "smart" hanya paparan tv biasa .. bleh tengok kat TGV Wangsa Walk, tu memang TV tempah khas untuk TGV untuk tujuan komersial, jenama Samsung ..

zaman sekarang sampai 300" pun dah ada ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register