BTC USD 58,977.1 Gold USD 1,802.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

xbole pakai joystick.

kuraku

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,150
Reaction score
68
Points
30
salam cg,

adik aku ada install game crime life kat laptop aku. aku main bes gak. tapi sh nak control pakai keyboard n mouse. aku beli usb joystick..try cucuk xleh gak main. kat game option tu ,aku klik option contol-joypad..

dia cakap unable tu find joypad camtu la. ke kena pakai software yg bole detectkan?

beza ke joypad ngan joystick?
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
cuba check kat device properties, stick tu dah install driver(detected) ke belum lagi?
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
joystick ko problem kot...same problem aku punya joystick...dulu main winning 11 ok je guna lap top aku...dlm setahun aku pakai, lame2 joystick takleh detect dia tulis, cannot detect, malfunctioned ntah ape ke benda...

penyudahnya aku try beli joystick baru...alhamdulillah bleh main...aku beli yg pair joystick rm15 je....huhuhu....jap lagi nk smbung layan winning balik...heheh
 

kuraku

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,150
Reaction score
68
Points
30
tah ler..adik aku main game bola dia bole je...ke game crime life ni yg xleh detect joystick... aduu..xkan nak layan game facebook je kot..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register