~~x0x Servis Membuka Akaun Adsense Murah Tertarik Menarik Puas Hati x0x~~

CG Sponsors




zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131




salam
saya membuka servis membuka akaun adsense
sesiapa berminat sila hubungi saya
TERHAD 20 AKAUN SAHAJA CEPAT!!!!
ym - zaimibiz




Kelebihan
  • Akaun Siap Dapat Dalam Masa 5 Hari Atau Kurang
  • Servis Paling Pantas
  • Harga Mengikut Harga World Rate
  • Cara Membuka Akaun Dengan Cara WHITEHAT
  • SELAMAT DAN SENANG
  • MESRA CEPAT DAN BETUL (HiHiHi)
  • Perlanggan Worldwide Sudah Ada Dari China,USA,India,dan
  • Kebnykan Dari Asia Tenggara
  • Jika Akaun X approve 100% Duit Di Pulangkan!!!




SPECIAL PRICE FOR 10 YANG TERAWAL SAHAJA[/COLOR]

P.s : hari 2 bukak 10 x smpi 1 hari dah habis :))



TESTIMONI

bro zaimi,

wahhhh bro tq bebanyak bro.... seingat sy pagi tadi jam 3am sy tempah ngan bro, jam 5 pm kejap tadi dah prove...... mmg laju tahap dewa la..... ini lah kali pertama akaun adsense atas nama saya sendiri:)), sebelum ni pakai nama org je

sekarang kena beli motor lagi lah nk merempit:))

salam tahniah ke pada zaimi2 ..acc saya dh approved,
tak sangka senang tak sampai 2 ari dah siap ..bebaloi,memang bebaloi
ada skilll, len2 ajar lah saya
Fulamak .. Pantas giler service hang .. memang x menyesal ler bayar kat hang ... :D :)cgrock:)paid
skang ni aku dah dapat 3 acc approve .. :)cgrock :)cgrock ..
meh ramai2 .. x smpi 24 jam account kena approve .. memang mantap .. gaban pun x semantap ni .. :)cgrock

Nak order lagi 2 account . leh ker TT... :">
akaun aku yg direjek smlm telah diluluskan ari ni..yahuu..x sia2 pakai khidmat bro zaimi ni..hehe..mantop dan pantas..:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid
pergh ni testi saya lak

saya apply ngan bro ni wlaupun sedikit mahal

tapi servis pergh mantap...laju dan juga berkesan

siap ada diskaun untuk servis3 lain

aku bt 2 je akaun .semalam kul 3am gak la aku bank in tadi dpt lagi

xsmpi 24jam

terbaik dari ladang
thanks for TT kerana servis yg mantop nie..

masa yg sama kat tempat lain approve 3 akaun sblm 24 jam jgk..huhuhu

TERHAD UNTUK 10 ORANG SAHAJA (BATCH 1)​

KOMISEN RM10 DI BERIKAN JIKA KENALKAN KEPADA SAYA



"SESUNGGUHNYA ANDA TELAH MELAKUKAN PERKARA PALING BIJAK"

:eek::eek::eek:

Harga
40USD SATU ACCOUNT​
 
Last edited:
Sponsored Post

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
bump bump bump for the 1st time!!!!!
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Reserver for testimoni!!!
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
salam tuan..
saya nak satu akaun adsense hehe..
sy blacklist sejak 2006
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
salam tuan..
saya nak satu akaun adsense hehe..
sy blacklist sejak 2006
boleh xada masalah

akaun siap dalam masa paling lmbt 3 hari

ym me for more details

harga saya xbagi tau sini maaf
 

miskhi

Active Member
Joined
Mar 10, 2007
Messages
2,437
Reaction score
18
Points
30
berminat la..tapi aku xde website...lagi satu aku pernah kene banned ngan google dulu..boleh ke??
kalau boleh pm aku harge
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Tidak kira la anda pernah di banned,tak reti bt website

guna dostoc x leh

guna flixya hareem (xdpt gak)

saya boleh bt kan

skg cuma tingal 9 LAGI TEMPAT KOSONG
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
boleh xada masalah

akaun siap dalam masa paling lmbt 3 hari

ym me for more details

harga saya xbagi tau sini maaf
PM aku harga :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register