BTC USD 48,851.6 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

((((( X box rosak.....tolong aku!!!!! ))))

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65


masalah yang menimpa aku ni ada dua....

pertama

ada cd lekat kat dalam x box..tak leh nak keluarkan

kedua

yang menjadi masalah berat,fius x box ni terbakar plak..karen lebih..


aku dah hantar kat kedai game plaza alam sentral shah alam..tapi satu pn tak dak yang boleh betulkan..

so,ada sesapa leh rekemen kedai mana bleh betulkan x box aku..

atau ada sesapa yg bleh betulkan..aku bayar...[/

kalo ada pm aku...
 
Sponsored Post

latlanun

Fun Poster
Messages
315
Joined
Apr 9, 2008
Messages
315
Reaction score
0
Points
20


masalah yang menimpa aku ni ada dua....

pertama

ada cd lekat kat dalam x box..tak leh nak keluarkan

kedua

yang menjadi masalah berat,fius x box ni terbakar plak..karen lebih..


aku dah hantar kat kedai game plaza alam sentral shah alam..tapi satu pn tak dak yang boleh betulkan..

so,ada sesapa leh rekemen kedai mana bleh betulkan x box aku..

atau ada sesapa yg bleh betulkan..aku bayar...[/

kalo ada pm aku...


Bro,
kalau x silap aku nak kuarkan cd tu ada stu lubang kecik kat blah bawah (kat tpt masuk cd) kau kena cucuk ngan jarum sampai cd cover tu terbuka sikit2,lalau fius terbakar aku rasa kau tgk kat blah blkg ada satu tombol kat dlm tu ada fius(kalau model yang dulu la...skank aku x nengok g)tuk lbih baik kau amik gambar (closeup) ltak kat sini kita pakat nengok ramai2:D:))
 

shamil91

Active+ Member
Messages
2,828
Joined
Dec 16, 2008
Messages
2,828
Reaction score
53
Points
30
perh cmne ble rosak bro??? ko main brape jam?
 

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
perh cmne ble rosak bro??? ko main brape jam?

aku bwk gi penang...

gi hotel..

balik shah alam cd tak bwk kuar..terus campak lam keta..

on balik kat umah dah tak leh kuarkan cd..
 

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
Bro,
kalau x silap aku nak kuarkan cd tu ada stu lubang kecik kat blah bawah (kat tpt masuk cd) kau kena cucuk ngan jarum sampai cd cover tu terbuka sikit2,lalau fius terbakar aku rasa kau tgk kat blah blkg ada satu tombol kat dlm tu ada fius(kalau model yang dulu la...skank aku x nengok g)tuk lbih baik kau amik gambar (closeup) ltak kat sini kita pakat nengok ramai2:D:))


ni model lama..

bkn 360..

la,camtu je nak kuarkan cd??

hampeh..aku dah antar kat masalam..

cina kedai game betulkan..

tak ok2 lagi..fius tebako la yg wat aku pening
 

qaz123

Super Active Member
Messages
5,645
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
tukar je la fius tu...ape ssh bro..
 

Gila Komik

Banned
Messages
24,363
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
dari repair baik beli x360 trs...xde la mahal mne
 

duan2278

Fun Poster
Messages
230
Joined
Oct 14, 2008
Messages
230
Reaction score
0
Points
10
ana rasa loni diaorg cipta klo rosak teru sbuang jer brg tu!
bukan apa, sbb diaorg nak suruh kita beli baru! lg pn lo kos baiki pn dkt nak sama dgn kos beli baru kan?
 

duan2278

Fun Poster
Messages
230
Joined
Oct 14, 2008
Messages
230
Reaction score
0
Points
10
anta x minat nak beli PS3 plak ker?
xbox jrg org beli kan?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register